2777
2789
عنوان

کی به طلسم اعتقاد داره؟

310 بازدید | 41 پست

مدتهاست بین من و شوهرم دلخوری و بحث هست با این من واقعا دوستش دارم اما ازش فراریم و...اتفاقی با یه نفر آشنا شدم که گفت کسی از فامیل برات طلسم گرفته چیزهایی از زندگیم گفت که متعجب شدم و گفت اگه می خوای برات دعای محبت بین زن و شوهر بگیرم تا همسرت به حرفت باشه ..اون آدمی که گفت برات طلسم‌گرفته تا جایی که می دونم اهل نماز و روزه هست ومن هیچ بدی در حقش نکردم که بخواد برام طلسم بگیره ...از یه طرف از روی حرفهای این آدم که خیلی چیزا از زندگیم گفت به اون آشنا شک کردم از طرف دیگه میگم دست بالا دست خدا که نیست و می سپارم به خودش ...دوباره میگم اگه طلسم کرده باشه و زندگیم آسیب ببینه چی؟خیلی آشفته ام ۰😔

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دعای محبت یه نوع طلسمه فک میکنم

اگه طلسمه بگو برات انجام نده

اگه طلسمی داری اول باطلش کن هم میتونی به روش قرانی و با دعا خودت باطلش کنی هم میتونی ب دعانویس بگی برات باطلش کنه

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
طلسم وجود داره.توکل بر خدا بکن اما طلسمت رو هم باطل کن.نه اینکه بسپری به خودش و کاری نکنی.آخه این چه ...

خیلی سر در گمم خواهر اصلا وقتی فکر می کنم...میگم نکنه گمان بی مورد بردم به اون بنده خدا 

هیچ کاری ازهیچ کسی بعید نیست  حتما پیگیری کن

من همیشه معتقد بودم که فقطخداست که می تونه برای آدم چیزیو مقدر کنه ولی حالا شک کردم که بنده اش هم با دعا می تونه کاری کنه یا نه

من یه تایپیک دارم تو همین موضوع بخون گاهی اوقات این چیزا آدمو نابود میکنه و اینکه خیلی وقت ها متاسفا ...

😥😭

منم اعتقاد ندارم.. تو روستای مادرشوهرم دوبار دعا تو کیفم پیدا کردم. لباس زیرم اونجا گم شد... امکان ن ...

چقدر دنیا کثیف شده که آدما از این کارا می کنن

من یه تایپیک دارم تو همین موضوع بخون گاهی اوقات این چیزا آدمو نابود میکنه و اینکه خیلی وقت ها متاسفا ...

حتما می خونمش از اینکه به اون آدم شک کردم حس گناه و عذاب وجدان دارم 

بنده خدا شاید از خدا بترسه ولی از بنده ی شیطان بعید نیست 😓

اون آدم فامیل نزدیکه ...اهل نماز و...😓