و جز عشقتون هیچکسی رو نداشته باشین و اونم اینو بدونه، با این حال ساعت ۸ شب بهتون بگه براتون گل خریده بوده اما چون شما شرایطتشو نداشتین نتونسته برسونه به دستتون، و تازه اون موقع تبریک بگه دلخور میشین ازش؟ من که بغض کردم هنوز. و نمیدونم حق دارم ناراحت باشم از این اتفاق یا نه... آخه انتظار من فقط در حد یه تبریک معمولی بود که نشون بده حواسش بوده بهم💔
هعی💔 خب آدم دیگه از اون به بعد براش عادی میشه روز تولدش🥺
در هر صورت برام مهم نیست اگه بخوام برای همه چی غصه بخورم نابود میشم
ولی خب عزیزم تولدت مبارکککک ایشالله 120 ساله بشی و زندگی خوبی رو کنار خانواده عزیزت داشته باشی و همیشه سلامت باشی و هیچ وقت گل لبخند از روی لب هات پاک نشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من از چند روز قبلش همش میگه تولده ی عشقی نزدیکه انقد میگه ادم فک میکنه ی سوپرایزی چیزی در انتظارشه بعد روز تولد تر میزنه به معنای واقعی ادم دلش میگیره
خوبه که برا تو کلا یادش نیست در تو توقع ایجاد نمیکنه
غاز و الاغ و اردک کبریت و گاز و فندک توووووولدددددت مباااارک❤️😌
ممنوووون😍🤩🌷⚘️💐
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
انقدر ماجرا تو زندگیت پیش میاد که تبریک نگفتن تولد دیگه برات اهمیتی نخواهد داشت... خودتو ناراحت نکن
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.