2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 63 پست
دیدم عزیزم ، خدارو شکر همه چیزش عالیه ، A+B هفتاد درصده ، یعنی اسپرم‌های جلو رونده ش هفتاد درصد اسپر ...

ایشالا که نی نی خوشگلتو صحیح و سالم بغل بگیری ❤️

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
من ۴تا بالغ داشتم سه تا ۲۰,یکی ۱۶ چندتاهم ۲۴,۲۵,۲۶,۲۷ به نظرت امیدی هست؟

اره خیلی امیدوارباش

۲۶و۲۷ک دیگه فولی حساب نمیشن

ولی اونروز دکترم به یکی دگ میگفت که بااینکه یه فولی۲۶داری ولی شانستوامتحان کن شایدتوش تخمک باشه وازادشه

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی امیدوارباش ۲۶و۲۷ک دیگه فولی حساب نمیشن ولی اونروز دکترم به یکی دگ میگفت که بااینکه یه فول ...

خیلی میترسم نمیدونم چرا ..ایشالا هردومون مامان بشیم که این تلخی تموم بشه 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
😍😍😍وای عزیزم خیلی خوشحال شدم بابت حرفات💚🧡. برای موروفولوژی قرص و پودر خورده .. این قرصی که گفتی ...

عزیزم امیدوارم باش خدارو شکر هردو آماده هستید ، قرصی که گفتم آمریکایی هست ، قیمت یک بسته نودتایی 1200 هست که شما میتونی بگی سی تا بهت بده میشه 400 تومن ، روزی دوتا بخوره ، یکی صبح یکی عصر ، فوق العاده ست فوق العاده، 

انشالله به لطف خدا همین ماه باردار بشی ، آمین

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ایشالا که نی نی خوشگلتو صحیح و سالم بغل بگیری ❤️

😍😍 مرسی عزیزم، ممنونم از دعای خیرت💞💞🧚 انشالله خودت هم خیلی زود باردار بشی و مادر یه نی نی خوشگل و سالم بشی 😍🌷💓

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم امیدوارم باش خدارو شکر هردو آماده هستید ، قرصی که گفتم آمریکایی هست ، قیمت یک بسته نودتایی 120 ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم .مرسی بابت همه راهنمایی هایی که کردی 💚❤️

😍😍 مرسی عزیزم، ممنونم از دعای خیرت💞💞🧚 انشالله خودت هم خیلی زود باردار بشی و مادر یه نی نی خوشگل ...

فداتشم عزیزم ❤️

خیلی میترسم نمیدونم چرا ..ایشالا هردومون مامان بشیم که این تلخی تموم بشه 

نترس اصلا

ایشالاهردومون مامان میشیم این ماه

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
خدا از دهنت بشنوه عزیزم .مرسی بابت همه راهنمایی هایی که کردی 💚❤️

خواهش میکنم عزیزم،اگه استان جنوبی هستید گرده نخل هم عالیه ، بخر بریز تو کپسول خالی روزی دوتا بخوره صبح و عصر 

فداتشم عزیزم ❤️

سلامت و پایدار باشی گل بانو 😍🧚💞🌷💓 یادت باشه حتما منو خبر کنی 😍😍😍

خواهش میکنم عزیزم،اگه استان جنوبی هستید گرده نخل هم عالیه ، بخر بریز تو کپسول خالی روزی دوتا بخوره ص ...

نه متاسفانه.تهرانم 

باشه عزیزم حتما ❤️💚

نه متاسفانه.تهرانم 

اشکال نداره، همون فرتیل اید عالیه

سلام عزیزم خوبی، امروز آزمایشم مثبت شده🥰😍😍

سلام عزیزم خوبی، امروز آزمایشم مثبت شده🥰😍😍

ای خداااااااااااااااااا😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهی هزار مرتبه شکر ، خیییییییلی خیییییییلی خوشحالم کردی ، الان دارم به پهنای صورتم لبخند میزنم ، الهی همیشه خوش خبر باشی گل بانو 😍 دیدی گفتم به امید خدا همین ماه باردار میشی میای خبر بارداریتو بهم میدی 😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎊