2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 63 پست
آره رفتیم ابن سینا کلینیک ناباروری آزمایش داد که تحرک اسپرم خوب نبود بقیش خوب بود که اونجا الکی گفتن ...

خداروشکر عزیزم واقعا ممنون که این همه تایپ کردی برام💚 ایشالا همیشه سلامت باشن🧡🧡 تحرک اسپرم تو آزمایش اسپرم مشخصه؟ من آزمایشو گذاشتم میشه ببینی

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی دوتا متفورمین هم می‌خوردم بخاطر تنبلی تخمدان تازه پلی کیستیک هم بودم

منم میخورم روزی سه تا، دوفاستونم میخورم 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
قربونت عزیزم انشاالله این ماه بی بی چکت مثبت بشه کلی عشق کنی  .فک کنم تحرکش خوبه باز پیش یه دکت ...

قربونت برم عزیزم

سرجفت بارداریام یه ماه قبلش من بخاطر تناسب اندام داشتم پیاده روی میکردم خیلی خوبه برا بارداری بیخیال ...

خیلی استرس دارم متاسفانه خیلی فکرم درگیره 

این امپول برا خانوماس فقط یا اقایون میزنن؟ 

اقایونم میزنن

وای فولیکولات خوب بودن؟

ببین الکی خودتو به دارو نبند اول مشکل شوهرت رو پیدا کن منیه بار باردار شدم خودبه خود سقط شد چون شوهرم ضعیف بود بعدش  باردار نمی‌شدم شوهرم آزمایشگاه بیرون آزمایش داد خوب بود بعد دکتر هی به من دارو داد باردار نشدم بعد یکی همین جا گفت باید مرکز ناباروری رویان همسرت آزمایش بده اونجا معتبره بعد آزمایش داد فهمیدیم خیلی ضعیفه رفت پیش دکتر ارولوژی فهمیدیم واریکسل داره عمل کرد دارو خورد بعد سه ماه باردار شدم

به منم این ماه لتروزول داده بدون آمپول. خداکنه جواب بگیرم

ایشالا عزیزم انتظار خیلی سخته 

ببین الکی خودتو به دارو نبند اول مشکل شوهرت رو پیدا کن منیه بار باردار شدم خودبه خود سقط شد چون شوهر ...

منم الان تصمیم گرفتم همین کارو کنم ایشالا که همین ماه باردار باشم 

عکسشو گذاشتم میشه ببینی 

دیدم عزیزم ، خدارو شکر همه چیزش عالیه ، A+B هفتاد درصده ، یعنی اسپرم‌های جلو رونده ش هفتاد درصد اسپرمهاش هستن که عاااااالیه ، فقط موروفولوژیش که همون شکل اسپرم‌هاست کمی ضعیفه ، که بیست درصد کل اسپرمها سالم هستن، که البته ما برای تولید فندق کوچولومون فقط یدونه از این میلیون ها اسپرم رو نیاز داریم ، به همسرت حتما قرص فرتیل اید بده و اقدام کنید به لطف خدا انشالله همین ماه باردار میشی دو هفته دیگه میای خبر خوش بهم میدی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
دیدم عزیزم ، خدارو شکر همه چیزش عالیه ، A+B هفتاد درصده ، یعنی اسپرم‌های جلو رونده ش هفتاد درصد اسپر ...

😍😍😍وای عزیزم خیلی خوشحال شدم بابت حرفات💚🧡. برای موروفولوژی قرص و پودر خورده .. این قرصی که گفتی کِی باید بخوره؟