2777
2789
عنوان

من حق دارم یا خواهر همسرم

402 بازدید | 15 پست

خواهر همسرم راه دورِ 

وقتی اومدن شهر ما 

فیلم عقدمون رو گذاشتیم کی ببینیم 

بعد اول فیلم گفت فیلمتون بریزین رو فلش بهم بدید بریزم رو کامپیوتر منم یه باش سرسری گفتم 

وقتی فیلم تموم شد ب دخترش میگه فلانی فیلمو بریز رو فلشت 

بعد منم گفتم نه خواهر تنها من تو ایت فیلم نیستم و عمه و خلله و دختراشون و ...هستن 

بهش برخورد خب تا اینجا اون یه درخواست داشت جواب نه شنید حالا امشب جلو من به جاریم میگه فلانی یادت نره فیلم عقدت واسم بریزی جاریمم گفت باشه 

اخه مگه منو جاریم بچه ایم ک به در بزنه دیوار بشنوه جاریم ۲۹ من ۲۷ سالمه 

باز من چیزی نگفتم 

حالا شوهرم اومده پیش من نشسته ک اره خواهر ناراحت بود و از دستت گله کرد 

منم گفتم نمیخوام کلیپم تو کامپیوترش باشه اگ شوهرش ناخواسته بره سر کامپیوتر چی شوهرمم گفت خوب کردی ندادی گفتم عین پس عین دیوار وایسادی تا اون گله منو بکنه گفت ن اخه اینجور نگفت و بیخیال و رفت تی وی ببینه 

بچه ها چرا باید بعضیا اینقد درخواست نامتعارف داشته باشن 

طاقت شنیدن ن نداشته باشن 

الانم با من سر سنگینن ن تنها خودش بلکه بقیه خواهراش و مادرش نمیدونه چی گفته بهشون 

پاشم برم خونه ی خودم بنظرتون؟

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نیازی نیست از خودت دفاع کنی. میدونی عیب ما همینه میگیم همه باید بگن چقدر این عروس خوبه و یه بارم پشتش حرف نزنن و یه بارم ازش ناراحت نشن. به جهنم بشن. اتفاقا بزار خط قرمزهاتو بدونن و رعایتتو بکنن

خواهر شوهر منم داشتن فیلم عروسیمو میدیدن گفت فلشتو بیار خونمون ببینیم گفتم باشه و نبردم منم خوشم نمیاد 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اصلا نیازی نیست از خودت دفاع کنی. میدونی عیب ما همینه میگیم همه باید بگن چقدر این عروس خوبه و یه بار ...

منم اینجوری بودم الان با خودم میگم چطور اونا منو ناراحت میکنن و به هیچجاشونم نیست منم کار خودمو میکنم میخان ناراحت بشن یا نشن بزار من عروس خوبه نباشم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

حق با شماست ،فیلم عروسی شخصیه و لزومی نداره دست خواهرشوهر باشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اخه یه کلیپ عاشقانه هم داخل فیلم هست از بوسه و اینا خب من دوست ندارم دست کسی باشه

يه جا تنها گيرش انداختي

بگو عزيزم فك كنم من فيلم رو بهت ندادم ناراحت شدي؟

بعد توضيح بده بهش

ديگه خواست قبول كنه

نكردم نكرد

ی سیوال خواهرت مادرت هم میخاس نمیدادی خب خوار ‌خاله عمه شوهرت هم به پدر تو نامحرمن 

زنداداش من ک فیلم ما رو ادیت کرده از فیلمش تموم فامیلش هندیکم فیلم گرفتن ولی ما حق نداشتیم عکس بگیریم چرا انقد با خواهر شوهر بدین بخدا اینا از مادر متولد شدن تو ی خونه بزرگ شدن از راه نرسیده چرا ی عالمه خاطره رو میخاین ‌باشین از هم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
ی سیوال خواهرت مادرت هم میخاس نمیدادی خب خوار ‌خاله عمه شوهرت هم به پدر تو نامحرمن  زنداداش من ...

ببین اصلا بحث خواهرشوهر نیست ..

حرفم اینه اصلا درخواست فیلم عقد و عروسی یکی درسته 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
ببین اصلا بحث خواهرشوهر نیست .. حرفم اینه اصلا درخواست فیلم عقد و عروسی یکی درسته 

نه درست نیس 

ولی دیگه الان غریبه ها هم تو مجالس عروسی فیلم میگیرن با گوشی هاشون 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست