2777
2789

7ساله ازدواج کردیم،یه دختر 6 ساله داریم،دخترم همش میگه همه خواهر برادر دارن من ندارم،منم سنم داره میره بالا،دخترم خیلیییییی بهانه گبر سده،هرچی به شوهرم میگه دوباره بچه دار شیم قبول نمیکنه،چطوری راضیش کنم؟

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو باهاش لج کن بگو بچه نمیخام لج میکنه اقدام میکنه

چون شوهر خودمم اینجوری بود من گفتم بچه گف نه بدش من گفتم بچه نمیخام اقدام کرد واسه بچه

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

اول ازش یه امضا بگیر بعدا نگه بزا بیخیال چرا خودتو به دردسر میندازی خیلی سخته بارداری و بچه بزرگ کردن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

قرص بخور بعد شب تخمک گذاری یادت بره😅

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

اگ خونه  خوب. دو الی ۳ خواب دارین.  اگ ماشین خوب. و. ی مقدار. سرمایه دارین.  بشین حرف بزن. بگو. بچه. بزدگ شه. تک تنهاس. بزا. ی خواهر. یا. برادر ک حامی هم هستن. بیاریم.

اگ اونای ک گفتم ندارین بچه گناه داره. بیاد عزیزم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

حالا تو باهاش لج کن بگو بچه نمیخام لج میکنه اقدام میکنه چون شوهر خودمم اینجوری بود من گفتم بچه گف ن ...

وای شوهر منم میگفت بچه واسه چمونه بعدش من گفتم اره نمیخوام بچه چیه گیر داده چرا بچه نمیخوای؟زندگیمونو دوس نداری؟چرا؟منم گفتم خب باشه بچه دار شیم الان دوباره خودش دو دله