2777
2789

من سیب زمینی آبپز تره و جعفری فلفل نمک زردچوبه رو مخلوط میکنم و میزارم لای نون و سرخ میکنم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سیب زمینی آبپز تره و جعفری فلفل نمک زردچوبه رو مخلوط میکنم و میزارم لای نون و سرخ میکنم

استارتر من دستور این دوست عزیز رو ب علاوه پیاز عسلی ک ب مواد اضافه میکنم با قارچ

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
یاد اوری کن من برات مینویسم درست میکنم خوبه .کل همکارا شوهرم دوست دارن.روزی تا بفهمن شوهرم سمبوسه بر ...

عزیزم همین الان بگو خب🥺

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

تره جعفری


بعضیا دیدم پیاز رنده میکنن، من زیاد دوست ندارم


با نون محلی که نازک هستن عالی میشه


ی بار سوسیس و پنیرپیتزا ریختیم فرقی نکرد، یا قارچ باز اثر خاصی نداشت

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
[QUOTE=264521408]من سیب زمینی آبپز تره و جعفری فلفل نمک زردچوبه رو مخلوط میکنم و میزارم لای نون و سر ...

قابلت نداره یکی دیگه هم همینجا بهم گفت میتونم امضاتو بردارم جای امضام بزارم گفتم بردار نوش جونت ولی نمیدونم کی بود😅


خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من درست میکنم میفروشیم توش سیب زمینی ابپز و باسیر و پیاز و فلفل سبز تند قاطی میکنم نمک پودر تخم گشنیز و زردچوبه میزنم بعدمیپیچم لای نون و قبل بستن روش فلفل دلمه ای و سوسیس نگینی میریزم و میبندم

اول سیب زمینی آب پز میکنی.بعد رنده میکنی.بعد بهش تره به اندازه بند انگشت خورد میکنی میریزی روش.فلفل سیاه کمی ززد چوبه یکمی اشاره خیلی کم زنجفیل خیلی کم خیلی خیلی کم.بعد فلفل قرمز کمی.بعد نمک به حدی که شور مزه باشه وگرنه به اندازه نمک بزنی تو نون بی مزه میشه.بعد من دارچین زیاد میزنم بعد نکته اش اینه چنگش بزنی چون وقتی چنگ میزنی تره میره تو سیب زمینی نزنی وقتی سرخ میشن یک جور بدی میره بین دندون.بعدش نون لواش از عرض شش تا برش میزنم میپیچم میزارم فریزر.بعد در میارم نکتع اش اینه کف ماهی تابه کمی روغن میریزم شعله خیلی کم در قابلمع میزارم روش.چونکه اگه زیاد کنی سرخ میشن مغزش یخ زده است بعد آب میشه خیلی بد میشه داغ داغ هم بخوری هم وسطش یخه.اصلا آب میکنه بد میشه ولی من با شعله در حد خاموشی در قابلمع میزارم بعد اون طرف میکنم بعدش میزارم تو سبد روغن بره بعد میچینم تو ظرف غذای شوهرم میبرتش.با جعفری و پیازچه و میشه ولی هیچی تره نمیشه.دست و دلت نباید بلرزه باید حسابی پر از تره اش کنی.نکته اش پر تره بودنه.دستت میاد نترس برای ریختن تره من هر وقت میخوام درست کنم یک پلاستیک سه کیلویی تره خرد شده از فریزر در میارم همشو میریزم تو مواد سمبوسه.خیلی درست میکنم .شاید هفت هشت تا پلاستیک سه کیلویی پر از سمبوسع میزارم فریزر دیگه اروم اروم جلوش سرخ میکنم سایز کوچیک خوشمزه تره.گفتم یک نون لواش شش تا درست میکنم یک ذره هم دور ریز ندارم اضافه نون رو میپیچونم تو خود سمبوسه میزارم دیگه حیف و میل نمیشه چیزی.پیچوندنش خوب باید بپیچونی موادش بیرون نریزه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   آرزو_1388  |  5 ساعت پیش
توسط   مادرزنم  |  3 ساعت پیش
توسط   honye_ella  |  17 ساعت پیش