یعنی بامصرف داروها وقطع اونها fshتون دوباره رفته بالا؟؟؟ ودوباره قاعدگیتون قطع شده؟؟؟؟ ببخشید میپرس ...
بله،من متاهلم از۲۰سالگی این مشکل برام پیش اومد،من دو مرتبه بیشتر نیومدم پیش خانم طبیب،شاید اگه ادامه میدادم الان باردار بودم،من راهم خیلی دوره از اصفهان میومدم،داروهاشون رو۶ماه مصرف کردم وبعد دیگه نشد بیام مشهد،ولی شما مطمئن باشید دخترتون خوب میشه،ادامه بدید حتما،من کلی دارو هورمونی مصرف کرده بودم وبا کلی قرص شیمیایی پریود میشدم واقعا داروهای خانم طبیب مثل معجزه س,اگه زودتر همون موقع که هورمون ام بهم ریخته بود خانم طبیب رو پیدا کرده بودم وتحت نظرشون بودم شاید به راحتی مشکلم برطرف میشد
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
من یه متخصص طب سنتی در مشهد میشناسم که خودم و خانواده میریم پیشش فوق العاده ست از روی نبض تمام مشکلات و بیماری هاتو میگه منکه در مان شدم آدرسش مشهد میدان راهنمایی شهید صادقی یک بود شماره شو ندارم