2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

چه روحیه ای داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ماشاءالله به هنرت‌

خیلی قشنگ شده

به سلامتی و دل خوش استفاده کنی گلم 🤗🌺🌺🌺

به ما هم یاد بده ☹️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چه روحیه ای داری

ههههععیییییی 

راستش حال بدم رو با هنر خوب میکنم 

و هر موقع انجام میدم کلی روحیه  وانرژی میگیرم 😍🥺

انگارهنر لطیفه کرده 

یه موضوعی که پیش میاد زودتر میتونم خودمو خوب کنم با قلمو هامو ورنگام 

مشکلی پیش بیاد روشو رنگ میزنم تا بتونم ادامه بدم وگرنه با روحیه حساسی که دارم خیلی زود ازپامی افتم

ههههععیییییی  راستش حال بدم رو با هنر خوب میکنم  و هر موقع انجام میدم کلی روحیه  وا ...

خوشبحالت

هیچی حال منو خوب نمیکنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ماشاءالله به هنرت‌ خیلی قشنگ شده به سلامتی و دل خوش استفاده کنی گلم 🤗🌺🌺🌺 به ما هم یاد بده ☹️

عزیزمی 

ممنونم از نگاه زیبات گلم  

چشم حتما🙌🌹

اتفاقا قصدشو داشتم این آموزشمو رایگان بزارم همه بتونن استفاده کنن وحتی طرحاشو جلوجلو تو کانال تلگرامم واسه دوستام گزاشتم 

اگه دوست داشته باشین کانال تلگرامم رو میزارم عضو بشید انشالله به زودی آموزش رو رایگان تقدیمتون میکنم ❤️🌹

این تکنیک چاپ دستی و ساخت ترنسفرهست

خوشبحالت هیچی حال منو خوب نمیکنه

الهیی بگردم 🥺😢

همه مون ته دلمون غم بزرگی داریم و داریم عذاب میکشیم 

اما متاسفانه یا خوشبختانه باید زندگی کنیم 

ومجبوریم بخاطر خودمونم که شده لااقل ساعاتی واسه خودمون وقت بزاریم وحالمون رو با کارهایی که دوست داریم خوب کنیم    

و به امید روزهای قشنگ بجنگیم

اصن بیاین یه کاری کنیم بیایین کارهایی که حالمون رو خوب می‌کنه و باعث میشه انرژی بگیریم و  چیزایی که عاشقشیم رو باهم به اشتراک بزاریم و بهم یاد بدیم تا ایده بشه🤩

بزار اصن یه تایپیک دیگه بزنم اونجا بهم بگیم چیا حالمون رو بهتر میکنه