2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب توی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 11841 بازدید | 35 پست

من برای سفید کردن واژن پیش خانم دکتر ریحانه صباحی رفتم و واقعا راضیم. البته از قبل ایشونو می شناختم و برای پریود نامنظمی که داشتم بهشون مراجعه کردم و درمان شدم. واقعا هم درمانی و هم زیبایی شون عالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای آخی خیلی بده آخه اونطوری چونکه آدم خودش توی اون دوران به اندازه کافی استرس داره ولی خدایی دکت ...

اره میترسم بچم بعد استرسی نشه😅

میخوام واسه بچه بعدیم برا پیش صباحی

هزینه لابیاپلاستی چند شد؟

بیمه بودی؟

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

اتفاقا خاله منم برای لابیاپلاستی پیش دکتر ریحانه صباحی رفته خیلی راضیه منم میخام انجام بدم ولی خودم تهرانم انقدر خالم از دکترش تعریف کرده که احتمال زیاد برم اصفهان پیش همین دکتر عمل کنم 

[QUOTE=264516788]اره میترسم بچم بعد استرسی نشه😅 میخوام واسه بچه بعدیم برا پیش صباحی هزینه لابیاپلاستی چند شد؟ بیم ...[/QUOT

بیمه هزینه جراحی زیبایی ها مثل لابیاپلاستی رو قبول نمیکنه که حتی هزینه تنگ کردن واژن رو هم قبول نمیکنه 

سلام گلم رفتی لابیاپلاستی

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

بهترین دکتر زنان در اصفهان دکتر فریبا بهنام فر هست

فلو انکولوژی زنان داره بهترین متخصص و جراح زنان هست بهترین هست انقد این دکتر باسواد و با شخیصت هستن که من به همه دوستان و اشنایان پیشنهاد میدم برن پیش ایشون

عزیزم لطفا کمکم کن من دماغم گوشیتی با پره های زخیم میخوام عمل کنم تو مشهد هیچ دکاری رو نمیشناسم؟؟؟ کجا بهتره کمکم کن خداخیرت بده

فقط خدامیدونه که چقدر دلتنگتم مادر.................................................  برایم یارو یاور کاش می ماند....کنارم روز دیگر کاش می ماند....فغان و درد و آه و اشک و افسوس ، نگاه گرم  مادر کاش می ماند.... روحت شاد مادر عزیزم.....