2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب توی اصفهان

10455 بازدید | 34 پست

بچه ها من رفتم پیش دکتر ریحانه صباحی دیدید که دکترای زنان چند تا مریضو با هم معاینه میکنن اصلا این دکتر این کارو نمیکنه یعنی هر بیمار رو واقعا براش وقت میزاره و صبوره . من پیشش برای لابیاپلاستی رفتم 

اره تعریف صباحی رو شنیدم

من واسه بارداریم پیش خوشه مهر بودم چون خاله و زنداییم خیلی ازش تعریف کردن ولی اونی نبود ک‌ میگفتن

ب شدت بداخلاق و سخت گیر

یعنی من کل بارداریمو با استرس گذروندم هرموقع نوبت داشتم پیشش از صبح استرس میکشیدم

از بس غر میزد ک چرا چاقی

واقعا اذیتم کرد

دیگم نمیرم پیشش

هیچ وقت

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای جراحی زیبای واژن پیش دکتر ریحانه صباحی رفتم واقعا نتیجه گرفتم و عوارضی هم نداشت راضیم. به نظرم بهترین جراح زیبایی زنان داخل اصفهان خیلی دکتر خوش برخوردی هم هست.

اره تعریف صباحی رو شنیدم من واسه بارداریم پیش خوشه مهر بودم چون خاله و زنداییم خیلی ازش تعریف کردن ...

ای وای آخی خیلی بده آخه اونطوری چونکه آدم خودش توی اون دوران به اندازه کافی استرس داره ولی خدایی دکتر صباحی اصلا اینطوری نیست بنده خدا 

یه سوال بابیا پلاسی چی هست میشه توضیح بدی

عزیزم دو طرف دهانه واژنت که پوستای اضافه داره یا به لباست ساییده میشه و یا چیزای دیگه میتونی با این عمل برش داری . هم دیگه واژن بوی بد نمیگیره هم اینکه ظاهرش مرتبه دو تا پوست افتاده نیست

دکتر ریحانه صباحی واقعا یکی از بهتریناس تو اصفهان حالا من علاوه بر جراحی های زیبایی تعریف زایمانشم خ ...

آره خداییش چونکه من خودمم از طریق دختر خالم شناختمش اون برای بارداری میرفت زایمانشم سزارین بود بچه هاش دو قلو بودن خیلی تعریف میکرد از دکترش دیگه پرسید دیدم کارای زیبایی هم انجام میدن منم رفتم لابیاپلاستی انجام دادم پیشش

عزیزم دو طرف دهانه واژنت که پوستای اضافه داره یا به لباست ساییده میشه و یا چیزای دیگه میتونی با این ...

ببخشیدا ولی تنگ کردن واژن جزوش هست ؟؟

واین که همه دکتر زنان انجام میدم یا بعضی ؟

هزینش چنده؟

عزیزم دو طرف دهانه واژنت که پوستای اضافه داره یا به لباست ساییده میشه و یا چیزای دیگه میتونی با این ...

ببخشیدا ولی تنگ کردن واژن جزوش هست ؟؟🤫

واین که همه دکتر زنان انجام میدم یا بعضی ؟

هزینش چنده؟ ممنون 

ببخشیدا ولی تنگ کردن واژن جزوش هست ؟؟🤫 واین که همه دکتر زنان انجام میدم یا بعضی ؟ هزینش چنده؟ ممن ...

تنگ کردن واژن هم این دکتر انجام میده ولی والا من نمیدونم هزینش چقدره من شمارشو میزارم برات خودت بپرس عزیزم اتفاقا اون روزیم که من میخواستم لابیاپلاستی انجام بدم دو نفر دیگه میخواستن واژنشونو تنگ کنن 03131316020 مطبشم خیابون توحید میانی هستش