2777
2789

من چندروزه دارم در موردش میخونم ولی خب هنوز اطلاعاتم در موردش کافی نیس.

هرکی گرفته میشه بگه چند کیو بوده چقد شده ؟چربی های شکم و پهلو رو اب میکنه یا نه عظله؟ بعد سخت نیس همش گوشت یا مرغ خورد 

خدایا شکرت🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب کبد اسیب میرسونه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
عههه واقعا چون من شنیدم میشه تازه بعضی از بیماری هارو مث کبد چربو فشارخونو باهاش درمان کرد 

برای هرکسی سازگار نیس عزیزم

شما میخوایید رژیم بگیرید ب دکتر تغذیه برید

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

من بیشتر از ۳ روز نتونستم تحملش کنم

دوستم یکی دوماه گرفت و بعدش که ول کرد دوباره وزنش برگشت و حتی از قبل هم بیشتر شد و دیگه به سختی تونست کم کنه

کتو رو باید عمری گرفت، وگرنه تا رهاش کنی و برگردی دوباره کربوهیدرات بخوری دوباره همونجوری اضافه میکنی

پیشنهاد میکنم که به جاش رژیم لو کرب بگیری (اگه با کالری شماری اوکی نیستی)

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عههه واقعا چون من شنیدم میشه تازه بعضی از بیماری هارو مث کبد چربو فشارخونو باهاش درمان کرد 

آره چون چربی های سالم میخورن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

چرا؟ شما این رژیمو گرفتین

نه بابا من کلا ۴۹ کیلوام 😂

ولی چون کربوهیدرات کامل حذف میشه اول از همه پوستت داغون میشه صورتت شل و افتاده میشه

به نظر من یه مدت قند شیرینی و شکر هرچی توش قند داره حذف کن

برنج و نونم کم کن 

بیشترسبزی و میوه بخور وزن کم میکنی خود ب خود

من ۵۸ بودم به خاطر تخمدانم پلی کیستیک بود این رژیم گرفتم هنوزم رعایت میکنم کلا قند شیرینی نمیخورم شدم ۴۹ کیلو🥲با این که قصد کاهش وزن نداشتم 

نه بابا من کلا ۴۹ کیلوام 😂 ولی چون کربوهیدرات کامل حذف میشه اول از همه پوستت داغون میشه صورتت شل و ...

ببین چندباری رژیم گرفتم مثلا هرماه ۲ تا ۳ کیلو کم میکنم بعد از چند ماه که استراحت میدم به خودم با اینکه رعایت میکنم ولی خب همش برمیگرده دیگه خسته شدم

خدایا شکرت🙏🙏
ببین چندباری رژیم گرفتم مثلا هرماه ۲ تا ۳ کیلو کم میکنم بعد از چند ماه که استراحت میدم به خودم با ای ...

همین رعایت کن به همراه ورزش لاغر میشی راحت 

باز من ارزومه چاق شم

ولی اگه رژیم ول کنم صورتم جوش میزنه😭