2777
2789
عنوان

راه حل برای وقتی خیلی ناراحتیم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 31 پست
منم، کلا تو اتاقمم... میگه بریم بیرون و... اما از دلم نمیاد بیرون، فکر میکنن از لجبازیمه ولی دست خود ...

نه واقعا لجبازی نیست ، نمی‌دونم چه حسیه ، حسِ بی حسی.هیچوقت فکر نمی‌کردم نسبت به پدرم این حس رو داشته باشم.

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به زور یه فکرای خوبه دیگه کن از ایندت یا خاطرات خوبت

این کارو میکنم، الان هم که پشت کنکورم فکر به اینده خوب برام سخته، نمیدونم چرا این ۱۸سالم انقدر خاکستری بوده خاطره خوب تو ذهنم نمیاد👀🤦🏻‍♀️

منم چنین تجربه ای رو دارم چیزی که تلنبار میشه هر چقدر هم کوچک باشه اما به شدت میتونه آزار دهنده باشه ...

بازم انجامش میدم ولی افراد مقابل من مخصوصا مامان خیلی حق به جانبه، دیشب هم به مامان گفتم قانع نمیشه و دائم از خودش طرفداری میکنه، دیگه خلاصه دیدم بی فایده ست منم بحثو تموم کردم. 

بازم انجامش میدم ولی افراد مقابل من مخصوصا مامان خیلی حق به جانبه، دیشب هم به مامان گفتم قانع نمیشه ...

ببین گاهی واقعا بود قضاوت از بیرون و جای طرف مقابل به قضیه نگاه کن شاید حق داشته باشن. اگه غیر از اینم بود پس اهمیتش ن برای خودت کم کن و چیزهایی که دوست داری جایگزین کن و اگه نمیشه دوری کن از محیط حتی با رفتن به اتاق دیگه. اما مراقب خودت و روحیه ات باش. چون آسیب پذیرتر میشی. اگه میتونی برو مشاور کمکت میکنه

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
من کلا با خانواده همسرم مشکل داشتم ولی بروز نمیدادم تلنبار شد و بعد از 7 سال یه شب منفجر شدم هر چی ت ...

من مامانم هم نسبت به خانواده پدرم این طور بود...همیشه هم به من میگه احساسات ت رو بیان کن مثل من نباش ولی خب وقتی میگم نمیپذیره😂🌚💔

جالب بود🫂♥

اگه حس کنی آدم مفیدی هستی توی دنیا ، ویه کاری که حس مفید بودن و باارزش بودن بهت دست میده انجام بدی  دیگه از ناملایمتی ها نمی‌ رنجی عزیزم .وقتی با مامان حرفت میشه و بحثتون به جایی نمی سه  خشمگین میشی درسته ؟

یه مقدار  از خشمی که حس میکنی احتمالا بخاطر اینه حس میکنی کاری ازت برنمیاد مفیدنیستی 

مرنج و مرنجان