2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین در ۸ هفتگی

10731 بازدید | 27 پست

سلام ممنون میشم هرکی تجربه داره کمکم کنه

پارسال باردار شدم و قلبش تشکیل شد گفتن ۱۲ هفته برو سونو غربالگری ،وقتی رفتم گفت تو ۸ هفته قلبش متوقف شده و کورتاژ شدم چون یک ماه بود تو شکمم مرده بود

الان بعد یک سال بخاطر مشکل شدید اسپرم شوهرم قرار بود بریم میکرو بشیم (یک کاری بالاتر از ivf)دکتر گفت روز سوم پدیودیت بیا برا گرفتن دارو های تحریک تخمک و اقدام برای شروع مراحل میکرو ،پریود نشدم رفتم ازمایش خون گفتن بارداری رفتم دکتر گفت ۸ هفته که شدی بیا سونو دیشب رفتم تو مطب گفت قلب نداره فرستادم سونوگرافی گفت قلب نداره 

دکتر گفت ۱۰ روز صبر کن که خودش سقط شه اگه نشد بیا تا بستریت کنیم 

میخواستم ببینم کسی بوده بعد از ۸ هفته قلبش تشکیل بشه؟ 

و اینکه سقط خیلی درد داره‌؟چیکار کنم 

بله خودم ای وی اف شدم قلب بچه تو ده هفتگی زد ولی از استرس مردم دکترا میگن تا ۱۱ هفتگی وقت هست 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 🥺 

شما که طبیعی هم باردار میشی

فعلا برو یه دکتر خوب که دلیل سقط شدنشونو پبدا کنه

البته عمه من دو تا پشت سر هم سقط کرد سومی ماه بعد دنیا میاد

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بهیچ عنوان سقط نکن😑😑😑😑بعضی جنینا کلا دیر قلبشون تشکیل میشه ...هرگز همچین اشتباهی نکن از من به تو نصیحت.

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
بله خودم ای وی اف شدم قلب بچه تو ده هفتگی زد ولی از استرس مردم دکترا میگن تا ۱۱ هفتگی وقت هست 

چون اون سری دکتر خیلی ترسوندم گفت یک ماهی که تو شکمت مرده خیلیه که تو خون تو بدنت لخته نشده و دیشب هم هرچی بهشون میگفتم امیدی هست برا سونویی گفتید ده روز دیگه برم قلب داشته باشه گفت میخوای مرده زنده شه

آره عزیزم تا 12 هفته امکان تشکیل قلب هست شما سوره یس بخون به انار بخور و استراحت کن ان شاء الله تشک ...

دیشب تا حالا من که فقط گریه میکنم شوهرم فشارش رفت ۲۱ تازه اونا بردیم دکتر ترا خدا برام دعا کنید سنم هم ۳۵ دیگه زمان هم ندارم

چون اون سری دکتر خیلی ترسوندم گفت یک ماهی که تو شکمت مرده خیلیه که تو خون تو بدنت لخته نشده و دیشب ه ...

من برای ای وی اف رفته بودم مرکز مام بخدا قسم ی خانوم اونجا بود قلب بچش تو ۱۲ هفتگی تشکیل شده بود دکتره میگفت این بچها نابغه هستن چون اول مغزشون تشکیل میشه بعد قلبشون تا قلب نمیزنه نگین سقط حداقلش تا ۱۱ هفته صبر کنید

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیزم 🥺  شما که طبیعی هم باردار میشی فعلا برو یه دکتر خوب که دلیل سقط شدنشونو پبدا کنه البت ...

خدا براش حفظش کنه به من گفت مشکل ناهنجاری زیاد اسپرم شوهرته اما بازم ۲ ماه دیگه باید بیای ازمایش سقط مکرر هست بدی ببینیم چیه هرچند جنین قبلی را دادن ازمایش گفتن مشکلی نیست

دیشب تا حالا من که فقط گریه میکنم شوهرم فشارش رفت ۲۱ تازه اونا بردیم دکتر ترا خدا برام دعا کنید سنم ...

اینطوری که خیلی بده عزیزم آرامش داشته باشید توکل کنید به خدا 

حتما برات دعا میکنم من باردارم🤲🤲🤲🤲