2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین در ۸ هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 10732 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم ایشالا که برید و قلب بزنه میدونم خیلی استرس بدیه خودم کشیدم این استرسو

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

دیشب تا حالا من که فقط گریه میکنم شوهرم فشارش رفت ۲۱ تازه اونا بردیم دکتر ترا خدا برام دعا کنید سنم ...

پارسال روز قبل از شب یلدا من کورتاژ شدم  خدا میدونه چه یلدایی داشتیم خیلی بد بود

امسال وقتی فهمیدم باردارم گفتم خوب خدا را شکر حداقل الان یلدا برای خودم و خانوادم به شادی میگذره که باز اینجوری شد 

قدیما میگفتن ۷تا شکم زایمان کن یکی سقط نکن من بعد از اون همه جور مریضی گرفتم کمردرد و لگن درد گاز اوزون تزریق کردم تو کمرم که فوق العاده دردناک بود 

کیست بزرگ هر دوتا تخمدانم گرفت دستم بند شد افسردگی وحشتناک بعدش و...

عزیزم اولا متاسفم بابت این اتفاق

بعدم نگران نباش اگر قلب تشکیل نشه بچه اونقدری بزرگ نشده،سقطش درد زیادی نداره،من تحربشو دارم شما می گی شب یلدا،من دقیقا لحظه سال تحویل این اتفاق برام افتاد

تو همونی که ارزوی من بود /همیشه هر جا رو به روی من بود/
شبا تو خوابم تورو دیده بودم / خیلی شبا بهت رسیده بودم :-)

شنبه  ۱۰ هفته تمام بودم رفتم سونو گفت قلب نداره رشد جنین هم ۸ هفته وقتی گفتم بچه دومم هست و قبلی هم کورتاژ کردم و اینم خیلی سخت باردار شدم گفت دو هفته دیگم صبر کن بعد بیا سونو 

فکر کنم دلش سوخت وگرنه ته حرفش امیدی نبود

دلدرد داشتم رفتم سونو گفت فایده نداره باید بیای بستری شی قرص های سقط غیر قانونی هست باید بیای بیمارستان 

صبح جمعه اومدم بیمارستان بستری شدم قرص گذاستن تو واژنم له فاصله چند ساعت یکی دیگه چند ساعت بعدش

دلدرد های وحشتناک و خونریزی شروع شد دو ساعتی طول کشید تا دفع کردم اما به قدری خونریزی زیاد و ترسناک بود که خودشون وحشت کردن دکتر اومد گفت بخاطر خونریزی زیاد باید کورتاژ شی بیهوش شدم و بازم کورتاژ 

من هم الان شرایط شما رو دارم و قلب تشکیل نشده و باید سقط کنم، 

بستری شدم بیمارستان از صبح قرص گذاشتن تا شب درد کشیدم و شب دفع شد تازه بعد دفع خونریزی وحشتناک گرفتم گفتن باقیمانده داری رفتم اتاق عمل و کورتاژ یک هفته بعدش دلدرد های خیلی بدی داشتم رفتم دکتر خودم فقط معاینه کرد هر چی گفتم سونو گفت لازم نداری عفونت کردی ۱۲ تا امپول جنتامایسین داد 

استفاده کردم و رفتم یجا دیگه تو سونو گفت باقیمانده داری دعا کن تو پریودیت بره منم یه بسته قرص ال دی گرفتم خوردم و اخراش که بود تا تونستم راه رفتم خدارو شکر تو پریودی رفت

سلام شما یادتونه قبلش چندهفته رفتین قلبش نبود؟

۴ هفتگی رفتم یادمه استرسش منو نابود کردا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷