2777
2789

مهم خودت و همسرت هستین با ذات و با ادب باشین..اگر هستین کاری نکن بچه خودش مث شما میشه ناخودآگاه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باش تا اونم یاد بگیره 

کلاسای اموزشی هست

جلوتر از اون بفکر روحو روانش باش کتکش نزن کار اشتباهی کرد سعی کن متقاعدش کنی

مقایسش نکن

بهش فحش نده

باهاش مثل ی دوست باش

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

من بچه ندارم ولی مواردی رو اثرگذار میدونم.

نوع تربیت و آموزش ، 

اینکه پدر و مادر خودشون چطوری باشن ، اخلاق و رفتارشون چطوری باشه و ... ، 

همچنین من به نان حلال هم اعتقاد دارم. 

این 3 مورد به نظرم از همه مهمتره. 

من شنیدم از ماه چهار چون بچه میشنوه براش خوبه قران بزاری 

ناه اولم مادر بزرگمو از دست دادمو خیلی غصه خوردم 

در کل آدم بدی نیستم بیشتر به خودمو آرامشم فکر میکنم صبحها شکرگذاری میکنم اما نمیدونم با بچه باید چجوری حرف بزنم 

شنیدم موسیقی رو روان و رشد مغزی اثر خوبی داره اما حوصله ندارم گیتارمو بگیرم دستم خیلی بی حوصله شدم گاهی فقط چیزای منفی میاد تو ذهنم

کتاب ریحانه بهشتی رو بخون من قبل اقدام خوندم ولی حقیقتا حالم خیلی بدع تا الان نتونستم خیلیاشو انجام بدم امیدوارم بعدش بتونم ولی شروع تربیت برا داشتن اولاد خوب قبل از اقدام 

اما چیزایی ک مهمه میتونی انجام بدی رو میگم بقیشو حتما خودت بخون هرروز برا امام زمان صدقه بدع 

زمان ارتباط جنسی تو بارداری حتما همسرت وضو داشته باشه با بسم الله شروع کنین 

سوره انبیا رو تو بارداری ب نیت اولاد صالح و عاقبت بخیر بخونین 

یسری دعاهم هست که خوندشون توصیه شدع و یسری خوردنی ها 

نماز ترک گناه هم ک از واجباته 

درضمن تربیت فرزند مثه پرواز هواپیما نیاز ب دوتا بال دارع ک همزمان باهم تو یه مسیر حرکت کنن 

و رفتارواعمالتون خیلی مهمه بعنوان پدر ومادر