2777
2789
کتاب ریحانه بهشتی رو بخون من قبل اقدام خوندم ولی حقیقتا حالم خیلی بدع تا الان نتونستم خیلیاشو انجام ...

راستش من نمازنمیخونم ،شکر گذاری مو بصورت کلامی و زبان فارسی میگم خیلی بهم حس بهتری میده 

سوره کوثر وفتح و عصر و ۴قل و آیه الکرسی و حمد رو میخونم اما تو نت فضیلت سوره ی کوثر رو که خوندم دیگه منصرف شدم نمیخونمش

ناه اولم مادر بزرگمو از دست دادمو خیلی غصه خوردم  در کل آدم بدی نیستم بیشتر به خودمو آرامشم فک ...

موسیقی و دعای یا هرصوتی ک بهت ارامش بدع متقابلا این ارامش رو ب کوچولوت میدع 

خدا رحمتشون کنه اما دنیا پراز اتفاق های شیرین دارع مثه معجزه ای ک تو وجودت درحال خلق 

راستش منم فک میکردم خیلی ارتباط بگیرم با تو دلیم اما شرایطم طوری شد ک هنوز نتونستم باهاش خیلی ارتباط بگیرم  امیدوارم تو هفته های اینده بهترشه حالم تا بتونم ارتباط درستی بگیرم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من نمازنمیخونم ،شکر گذاری مو بصورت کلامی و زبان فارسی میگم خیلی بهم حس بهتری میده  سوره ...

چرا مگه چی نوشته بود !

نمیخام عقیدمو تحمیل کنم اما منم شکرگذاری میکنم تو کلاس های شکرگزاری و مثبت اندیشی هم شرکت میکنم اما حقیقتش اینه نمازمو میخونم یعنی نمتونم این دوتارو بگم یکیه 

چه تاثیری روی بچت داشت؟

قرآن خوندن ک خیلی خوبه ولی من ماه اخر بابام فوت شد بعد خیلی ناراحت و....بودم الان پسرم سریع عصبی میشه شرـع میکنه جیغ زدن دکتر میگ ماه نهم ک ابن اتفاف افتاده واست تاثیر گذاشته 

خدایا شکرت🙏🏽

قرآن خوندن ک خیلی خوبه ولی من ماه اخر بابام فوت شد بعد خیلی ناراحت و....بودم الان پسرم سریع عصبی میش ...

بنظرت تو ماه های بارداری از کی اثر گذاری روش بیشتر میشه؟

یادم نیس ولی یه ماهی هست میگ مغز و سر بچه تشکیل میشه اون ماه خیلی مهمه تو نت بزن من هرماه رو میخوندم نمیدونم ماه پنج یا شش یا هفا

خدایا شکرت🙏🏽

چرا مگه چی نوشته بود ! نمیخام عقیدمو تحمیل کنم اما منم شکرگذاری میکنم تو کلاس های شکرگزاری و مثبت ا ...

برای اموات و دور کردن کسی از خودتو خواب پیغمبر و دیدن و اینا

ببخش ک من جواب سوالتو میدم اما چون خیلی رو این موضوع مطالعه داشتم خواستم بگم 

اثر گزاری از قبل اقدام موثر وتاثیر گزار حتی زمان لقاح تاثیر دارع تاثیر رفتار و خلق وخو مادر رو جنین فوق العاده بیشتر از پدر تاثیر دارع اما ب محض دمیده شدن روح این تاثیر بی نهایت بیشتر میشه بقدری ک انسان نمتونه قدرت تاثیر رو درک کنه 

ببخش ک من جواب سوالتو میدم اما چون خیلی رو این موضوع مطالعه داشتم خواستم بگم  اثر گزاری از قبل ...

اتفاقاً ممنون از تک تکتون که مشارکت میکنید بهم یاد میدید

فردا میرم تو ۸ هنوز صدای قلبشو نشنیدم  برم بهداشت برام میزارن صداشو؟

راستش من بهداشت نرفتم حالم اصلا خوب نبودع تا الان من از همون شب اقدام حالم بدشد تا همین الان 

برا شنیدن صدا قلب تجربمو میگمت راستش من بتام خیلی بالا بود دکترم فک کرد احتمالا اخر پنج هفته ام گفت ده روز دیگه برو سونو قلب منم رفتم ساک کلا خالی بود قرارشد مجدد ۱۰روز دیگه تکرارشه منم بعد ۱۲روز رفتم سونو شکر خدا همه چیزش از قلب و وزن وقد اوکی بود و سونوگرافی گفت تازه الان شدی ۷هفته و۴روز اونجا ک اومدی اخر چهارهفته بودی نه اخر پنج 

خلاصه ک نگرانی بخودت راه ندع سوره یس رو اگر دوستداشتی چون قلب قران ب نیت قلب تو دلیت بخون 

ولی اگر هفته ی ۸احتمال قوی صدای قلبش رو باید بشنوی دیگه 

برای اموات و دور کردن کسی از خودتو خواب پیغمبر و دیدن و اینا

عزیزم معنی وتفسیر باهم فرق دارع و اینکه گوگل اصلا منبع درستی نیس 

مثلا سوره حمد معنیش با تفسیر با خواصش شاید بنظرمنو شما فرق کنه اما ارتباطشون تو شفای بیمار و بیماری و خیلی جاهای دیگس میخام بگم گاها طرز فکر و لحن جایی ک بهمون ی چیزی رو بگن تو معنا مفهوم تاثیر دارع