2777
2789
عنوان

برا پسر خواهر شوهرم سکه پارسیان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 87 پست
به جای سکه پارسیان جیمیشه گرفت؟ میخوام پسر خواهرم و پا گشا کنم. یعنی خانومشو😄😄 میخوامبه هر دوش ...

اون پاگشا فرق داره با تولد نوزاد همون پارسیان خوبه 

هیچکس صداتو نمیشنوه جز خودت...)
عزیزم چرا ضرره؟من چند تا گرفتم

چون موقع فروش ازش کم میکنن،همین قیمتی ک فروختن ک نمیخرن،فقط سکه حالا یاربع یا نیم یا تمام یا هم طلا سبک بگیر اگه برا پس انداز میخوای طلا بدون اجرت

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خودمم همین هست ولی ب چشم میاد؟همه همون سکه رو میبینن دیگه

به چشم نمیاد

همون ربع سکه بگیر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اصلا سکه پارسیان همش ضرره هیچوقت نخرید،بعد اون طلا گرفته تو سکه پارسیان خیلی بدهه ک،بنظر من ی پلاک ب ...

عزیزم اگه مثلا در حد ربع سکه پول داشته باشیم، ربع بخریم بهتره یا مثلا چندتا الیزابت؟؟ برای پس انداز منظورمه

چون یه نفر یه بار بهم گفت الیزابت چندتا بخری بهتره برای پس انداز. دلیلشم یه چیزی گفت که یادم نیست. نظر شما چیه؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

چون موقع فروش ازش کم میکنن،همین قیمتی ک فروختن ک نمیخرن،فقط سکه حالا یاربع یا نیم یا تمام یا هم طلا ...

آره برا پس انداز گرفتم آخه مثلاً پولم نمی‌رسه یه طلا هردفعه ی تومن داشته باشم میدم سکه الکی خرج نکنم.بنظرت ارزش نداره؟نمیخوام زود بفرشم

عزیزم اگه مثلا در حد ربع سکه پول داشته باشیم، ربع بخریم بهتره یا مثلا چندتا الیزابت؟؟ برای پس انداز ...

الیزابت چیه؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به جای سکه پارسیان جیمیشه گرفت؟ میخوام پسر خواهرم و پا گشا کنم. یعنی خانومشو😄😄 میخوامبه هر دوش ...

خب در این جا همونم بسه،ولی ما معمولا انگشتر میدیم ،تو شهر ما انگشتر کادویی در حدهفتصد،هشتصد گیر میاد اگه بگردی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خوبه که خواهرشوهرای من برای پسرم که تازه به دنیا اومده ۲۰۰ تومن اوردن. یعنی پول ولیمه و گوشت قربونی ...

بازم خوبه یه کادویی دادن خواهرشوهر من برا بچم هیچی کادو ندادو دست خالی اومدن ولی شوهر من نذاشت دست خالی بریم یه سرویس ارکوپال بردیم براش ولی چند ماه بعد از دنیااومدن دخترم همون خواهرشوهرم برا بچه برادرشوهرم سنگ تموم گذاشت.

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دوستان عزيزم ديگه نميشه مثل قبلنا طلا و با طلا جبران كرد مثلا ٤سال پيش اون پلاك زنجير ١/١٠٠ شده اون ...

چهارسال پیش یک و صد پول کمی نبود.اگه طلا ارزونتر بود خب طبیعتاً حقوق‌ها هم کمتر بود

یادمه پایه حقوق چهارسال پیش ۹۰۰ تومن بود

ایشون الان حداقل ۵ تومن باید هزینه کنه .بازم کمتر از کادو خواهرشوهرش میشه ولی باز به چشم میاد

خب در این جا همونم بسه،ولی ما معمولا انگشتر میدیم ،تو شهر ما انگشتر کادویی در حدهفتصد،هشتصد گیر میاد ...

خوب گرون میشه برام

میخوام دوتا باشه هم عروس بدم هم به داماد

عزیزم اگه مثلا در حد ربع سکه پول داشته باشیم، ربع بخریم بهتره یا مثلا چندتا الیزابت؟؟ برای پس انداز ...

نه ربع ولی ربع سکه بانکی بگیر بهتره، بخدا سکه الیزابت کم میکنن ازش همون پولو بزاری کنار بهتره تا الیزابت بگیری