2777
2789
عنوان

برا پسر خواهر شوهرم سکه پارسیان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 87 پست
اخه همین الانشم خواهر شوهر کوچیکه ۴۰۰ سکه خریده پدرشوهرمم ۴ ت دستبند بعد ما ربع سکه میدادین زشت نبود ...

شما چکار ب اونا دارید؟ نگاه ب کادویی ک قبلا براتون اورده بکنید نه ب کادو دیگران

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتون واسه بچه خواهر یا برادر شما چی خرید وقتی به به دنیا اومدن ؟ 

حرفت درسته ها ولی اینم باید در نطر گرفت که خواهر شوهر ایشون گردنبند داده. ایشونم باید کادوی سنگین بده. این  ربطی به خانواده خود خانم نداره که چی میدن و چی میگیرن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دوستان عزيزم ديگه نميشه مثل قبلنا طلا و با طلا جبران كرد

مثلا ٤سال پيش اون پلاك زنجير ١/١٠٠ شده اونموقع گرم طلا حدود ٢٠٠تومن بود تقريبا ٥گرم و نيم 

الان ٥گرم و نيم ميشه ٨ميليون تقريبا

خوب نميشه اينطوري جبران كرد

بنظرم سكه پارسياني كه ٢/٥٠٠ باشه مناسبه براي هديه تو الان

برادر شوهر منم برا دخترم النگو گرفته بود یه گرم بود تقریبا ۳سال پیش من چی باید بگیرم طلا ۵۰۰ بود ۶۰۰ ...

شما باید ببینی قیمت هدیه ای که آورده الان چنده؟ تا طبق اون جبران کنی

600تومانه سه ساله پیش خیلی باارزش تر از الان بوده 

نظر خودمم همین هست ولی ب چشم میاد؟همه همون سکه رو میبینن دیگه

باز بهتر از هیچیه 

اخه میگی بقیه هم زیاد خرجی نکردن

به هر حال اگه همسرت میگه خوب نیست همون ربع بخره وگرنه ممکنه بعدا شر بشه بیوفته گردن تو

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نظر خودمم همین هست ولی ب چشم میاد؟همه همون سکه رو میبینن دیگه

ببین اگه اعتقاد دارن کنارش یک ون یکاد طلا اگه ندارن یه چشم نظر طلا بگیر 

هیچکس صداتو نمیشنوه جز خودت...)
شما چکار ب اونا دارید؟ نگاه ب کادویی ک قبلا براتون اورده بکنید نه ب کادو دیگران

فقط اون قسمتش که کاربرا با خواهرشوهر خودشون مقایسه میکنن😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چون چیز خوب داده توهم باید بدی. اون که یه خانم بوده خیلی بهتر داده. بعدشم شوهرت برادرشه صله ارحامشه ...

چقدر جالب گفتی عزیزم من زنداداشام همش میگن خواهر شوهرای فلانی چقدر بهشون میرسن به داداششون میرسن در حالی که خدارو شکر وضع مالی خوبی دارن و مامستجار و بدهکاریم اینقدر گفتن که داداشام هم فکر میکنن وظیفه خواهره که به برادرش کمک کنه یه نگاه به وضعیت مانمیکنن 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

اصلا سکه پارسیان همش ضرره هیچوقت نخرید،بعد اون طلا گرفته تو سکه پارسیان خیلی بدهه ک،بنظر من ی پلاک ب ...

به جای سکه پارسیان

جیمیشه گرفت؟

میخوام پسر خواهرم و پا گشا کنم.

یعنی خانومشو😄😄

میخوامبه هر دوشون سکه پارسیان ۴۰۰ سوتی بدم.

چی بدم به جاش؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔