2777
2789
عنوان

برا پسر خواهر شوهرم سکه پارسیان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 87 پست
ممنون عزیز دلم ربع سکه بانکی یعنی چی؟؟ از کجا باید خرید؟؟ چه فرقی داره؟ 

از طلافروشیا یا هر جایی ک معتبر هست و سکه میفروشن ،در کل بگی ربع سکه دو نوع هست ربع سکه بانکی فک کنم با قیمت دلار بالا پایین میشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارسال پیش یک و صد پول کمی نبود.اگه طلا ارزونتر بود خب طبیعتاً حقوق‌ها هم کمتر بود یادمه پایه حقوق ...

کی گفته ۴سال پیش پایه حقوق ۹۰۰بود😐والا خیلی دور نیس دیگه هممون مانتو ۴۰۰ت میخریدیم ۳ سال پیش پالتو ۹۰۰ ت خریدم 

حقوق کی ۹۰۰ت بود؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
بدبختی اینه که ربع داشتیم میخواست بده من نذاشتم بردم فروختم  مادرشوهرمم گفته بود ربع زیاده

چیکار مادر شوهرت داری تو😐

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
الیزابت چیه؟؟

تو مایه ی همون سکه پارسیان. یه جور سکه هست مثل پارسیان

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

از طلافروشیا یا هر جایی ک معتبر هست و سکه میفروشن ،در کل بگی ربع سکه دو نوع هست ربع سکه بانکی فک کنم ...

آهان 

ممنون عزیز دلم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بنطرتون کنارش یه حساب باز کنیم کارت هدیه یه تومنی بدیم بهش؟

نه عزیزم 

ببر سکه رو بده یه تومن بذار روش طلا بخر 

یه پلاکی چیزی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعا؟؟منکه فکر میکردم اجرت ساخت نداره ارزون تر بشینه😐

ضررش نسبت به طلایی که ساخته میشه و به عنوان کارکرده میفروشی که کمتره ولی خب موقعی که میخری از قیمتی که تو سایت میزنن گرون تر میدن موقع فروختن هم کمتر میخرن