2777
2789
عنوان

کدبانوها میشه بیاین🌱

219 بازدید | 30 پست

خونه تکونیتون رو از چه زمانی شروع میکنین؟؟و اینکه اول چه کاری انجام میدین و کدوم کارهارو میزارین برای آخر که کمتر بهم ریخته و کثیف بشه☘️

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

اول پاییز خونه تکونی کردم فقط ده روز مونده به عید گردگیری میکنم کامل 😇

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمن 

اول آشپزخونه بعد کم کم کمدها راه پله اتاق ها آخر سر هم پتوها و ملحفه ها و پرده ها

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ب نام خدا ما طبقه بالای پدر شوهرم ساختیم وپدر شوهرم گفت میدم بهتون از خودتون الان زده زیرش وبیرونمون کرد ازش وقت گرفتیم ی سال بشینیم و اجاره هم بدیم برای همین من امسال هیچ کاری نمیکنم

ب نام خدا ما طبقه بالای پدر شوهرم ساختیم وپدر شوهرم گفت میدم بهتون از خودتون الان زده زیرش وبیرونمون ...

ای بابا.ان شاالله سال بعد دوطبقه خودتو ساخته باشی و منتظر عید که خونه تکونی کنی🌹

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

من همیشه اول از یه اتاق شروع میکنم وقتی کامل تمام شد و همه وسایلش جابجا شد میرم سراغ جای دیگه 

خیلی به خونه تکانی چند روز مونده به عید اعتقاد ندارم واسه همین یکی دو ماه مونده کم کم شروع میکنم، کلا عاشق اینم هر چند وقت یک بار کل خونه رو تمیز کنم مثل خونه تکونی و حس خوب میگیرم