من رفتم دیدم.... ن چندش بود نه ترسناک.. ب نظر من بیشتر هیجانی بود چیز خاصیم نداشت بعضیا گفتن واااااای خیلی بده... ترسناکه.... چندشه... ولی ن اینطور نبود....
قسمت دومش هم ی آدم اسکل چشموزغی میگیره ملت رو میدزده همین دکتره رو الگوش قرار میده میگیره ۲۰،۱۵ نفرو همینجوری بهم وصل میکنه.نفر آخر زنجیره رو می...کنه🙄
خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
نه خیر ببین یه چیز هایی ترسناکه مثلا میتونی تشخيص بدی واقعی هست یا نه ولی این فیلم دور از ذهن نیست ...
اونکه شما میگی زائر بروخ بود... اوایلش هم دیوانه نبود یه جراح حرفه ای بود که خیلی چیزارو برای اولین بار کشف کردو انجام داد خیلی تومور سرطانی خوب کرد اما براثر کهولت سن دیوانه شده بود...
اونکه شما میگی زائر بروخ بود... اوایلش هم دیوانه نبود یه جراح حرفه ای بود که خیلی چیزارو برای اولین ...
روحیه ات اصلا به نام کاربریت نمیخوره😁
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️