2777
2789

من رفتم دیدم.... ن چندش بود نه ترسناک.. ب نظر من بیشتر هیجانی بود چیز خاصیم نداشت بعضیا گفتن واااااای خیلی بده... ترسناکه.... چندشه... ولی ن اینطور نبود.... 

منم دیدم.یک و دو و سه‌ش رو.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه آدم از مدفوع یکی دیگه بخوره چندش نیست؟؟

سر صبحی حال ما رو بهم زدی🥴🥴

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
از کجا دیدی؟؟ من نتونستم از نت بینم😑🥴

پارسال از تلگرام

خواستم بگم شمام برید با خیال راحت ببینید

گفتم نبین 

ولی یه سوال اعصابت و روانت از چه ماده ی اهنی ساخته شده؟😅😅😅

ولی جدا از شوخی این فیلم منسوخ شده

خود هالیود .... فیلم  ترسناک زیاد ساختند 

ولی تعداد خیلی کمیش منسوخ شد

اینم جزوش بود

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇

همچنان معتقدم فیلم چندشیه (ترسناک نیست) اما ایده چندشی داره

چسبوندن دهان و مقعد یه گروه ادم به همدیگه اگر چندش نباشه، باید معنی چندشو عوض کنیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!