2777
2789
عنوان

چرا هیکل من اینجوریهه😑

998 بازدید | 59 پست

من اصلا شرایط باشگاه رفتن ندارم چون یه پسر ی سال و نیمه دارم ک خیلی شیطونه و کسی نیست نگهش داره.....کلا همیشه ریزه میزه بودم یبار از ۴۲ کیلو با رژیم به ۴۸ رسیدم و بعد زایمان شدم۵۰ کیلو .الان ی مدته ی قرص چاقی میخورن ک یکم تو پر بشم و فقط بالاتنم داره چاق میش.صورت و بازو و شکم و سینه و اینا....دریغ از دو گرم ک ب پاهام اضافه بشه....کلا هر وقت چاق میشم پاهام تکون نمیخوره نمدونم چکار کنم ک این شکم لنتی اب ش و پاهام یکم چاق بشه......شکمم هم معدم بزرگ شده هم یکم شکم زایمانمو دارم...با چ روشی اب کنم شکممو و با چ روشی پاهامو چاق کنم ؟🥲شدم مث ی پرتقال ک دو تا خلال دندون بش زدم بخدا🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داروها بشدت مضره نخور عزیزم رژیم بگیر طبع شما سرده بخاطر داشتن شکم و معده نون و برنج کم بخور

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

زیر نظر دکتر رژیم بگیر، تو شیر دهی دو برابر زمان معمولی آدم لاغر میشه، سال دیگم بچت بزرگ تر شد برو باشگاه، از الان رژیم بگیری تا سال دیگه آب کردی، سال بعدش بری باشگاه بدنت رو سفت میکنی و عالی میشی عزیزم 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
منم میخام تپل بشم 

این قرصی ک من میخورم خ چاق میکنه ولی باید اصلیشو گیر بیاری.من تو دو هفته باهاش ۷ کیلو وزن گرفتم ک ۵ کیلوش موند و دو کیلوش بعد قطع قرص رفت.....تنها بدیش اینه ک اوایل مصرف یکم ورم میاره ک چند روز بعد قطع قرص اون ورم میخوابه و نمیمونه.قیمتشم مناسبه من قوطی ۶۰ تاییشو ۱۰۰ تومن میخرم

اسمش گلد فت فست.....اشتهاتو ب شدت زیاد میکنه فقط باید کم کم و ب مرور  قطعش کنی.ی قوطی مشکی با نوشته های طلایی داره اصلیش