2777
2789

سلام بچه ها پسرم امروز افتاد فرنوم لب بالاش کامل پاره شده کسی هست بچش اینطوری شده باشه؟دکتر بردین بخیه زدین یا خودش جوش خورد؟

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

نگران نباش چند ماه پیش منم انقد ترسیدم 

لب بچممم باد کردهااا چقدر خون ازش رفت 

یخ گذاشتم بستنی دادم خورد 

تا آروم شد خودش جوش خورد نبر بچه دکتر اذیتش کن 

من دندون جلوشم لق شده. بود 

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش چند ماه پیش منم انقد ترسیدم  لب بچممم باد کردهااا چقدر خون ازش رفت  یخ گذاشتم ...

خدا منو بکشه انقدر از ظهر غصه خوردم براش الان ک خوابه نگاه کردم هیچی نخورد بچم از صبح تاحالا فقط چایی شیرین هم لب بالاش آسیب دیده هم پایین😭😭😭

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
همون خطه که چسبیده به لسه؟پسر خواهرم اینجوری افتاده پاره شد دکتر گفت باید خودش جوش بخوره نمیشه بخیه ...

اره همونه.جدی الان چطوره خوب شده تو خندیدن و خرف زدن مشکل نداره؟

خدا منو بکشه انقدر از ظهر غصه خوردم براش الان ک خوابه نگاه کردم هیچی نخورد بچم از صبح تاحالا فقط چای ...

ارع بچه منم تا چندروز درست غذا نمی‌خورد 

ممکن دندون بالاش لق شده باشه 

چیز سفت نده بخوره تا سفت بشه 

من یه شب تا صبح بالاسرش نشستم 

انقددد عذاب وجدان داشتم 

بچه ها شیطونن خدا خودش نگهدارشونه 

خوب میشه یه چند وقتی کم غذا میخوره هم درد داره هم می‌ترسه هم بعدش خوب میشه مامانی 

نترس صدقه بنداز براش خدا بزرگه

خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن
ارع بچه منم تا چندروز درست غذا نمی‌خورد  ممکن دندون بالاش لق شده باشه  چیز سفت نده بخوره ...

باشه عزیزم ممنونم ک جواب دادین و وقت گذاشتین

سلام عزیزم فرنوم لب بالای پسر منم پاره شد پسرتون خوب شد خودش جوش خورد یا بخیه زدی؟تو حرف زدنش مشکل پ ...

سلام عزیزم اره خوب شد ن بخیه نزدم مشکلی پیش نیومد فقط سه روز هیچی نخورد ک‌ مجبور شدیم بریم سرم بزنیم بهش🥺ایشالله گل پسرت خوب میشه ب زودی نگران نباش 

سلام عزیزم اره خوب شد ن بخیه نزدم مشکلی پیش نیومد فقط سه روز هیچی نخورد ک‌ مجبور شدیم بریم سرم بزنیم ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم🥺❤️😍پسر من خداروشکر میخوره غذاشو بی قراری هم نمیکنه من نگرانیم این بود که بخیه بزنم یا نه ممنونم جوابمو دادی🥺😍❤️

انشالله همه ی بچه ها صحیح و سلامت باشن❤️❤️

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم🥺❤️😍پسر من خداروشکر میخوره غذاشو بی قراری هم نمیکنه من نگرانیم این ب ...

پسر من با صورت افتاده بود هم فرنوم بالا هم لب پایین سه تیکه بزرگ زخم بود انگار ک چاقو خورده افتضاح بود اصلا🥺

پسر من با صورت افتاده بود هم فرنوم بالا هم لب پایین سه تیکه بزرگ زخم بود انگار ک چاقو خورده افتضاح ب ...

الهی عزیزم😢😢خداروشکر اون روزها گذشت❤️

از دست این پسربچه ها و شیطنتشون😅خداحفظشون کنه