پسرم ده روز پیش تب کرد دیروز دیگه انتی بیوتیکش تموم شد و سینش ک عفونت داشت بهتر شده بود الانم انگار دوباره بعد از ده روز داشت تب میکرد سریع پروفن دادم کسی تجربه ای داره چرا انقد زود تب کرد دوباره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما از اول مهر درگیریم.اصلا خوب نمیشن. فقط کم و زیاد میشه
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
من دخترمو بردم آسم و آلرژی گفت آلرژی تنفسیه. اسپری میزته.یعنی فقط داشت پشت هم انواع و اقسام آنتی بیوتیکا رو میخورد. افاقه نمیکرد
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
هیچکسم نمیگه این چه دردیه افتاده تو بچه ها ول کن نیست
یه نفر گفت بهش میگنلارنژیت کرونایی از عواقب اومیکرونه