2777
2789
عنوان

کیا بچشون این اواخر مریض شدن؟

123 بازدید | 15 پست

پسرم ده روز پیش تب کرد دیروز دیگه انتی بیوتیکش تموم شد و سینش ک عفونت داشت بهتر شده بود الانم انگار دوباره بعد از ده روز داشت تب میکرد سریع پروفن دادم کسی تجربه ای داره چرا انقد زود تب کرد دوباره؟

دو ماهه درگیریم 

الانم پسر ۱۴ ماهم م بستری شد 

بخاطر التهاب ریه 

سرفه مدتیه تو خونمون جا خوش کرده ول کن نبست 

خودمم الان مبتلا شدم .این اواخر یک مدل خاص مریض شدن اول چشم هاشون عفونی شد و بعد سرفه و آبریزش و ریه .... منم امشب چشم هام یکهویی عفونی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از اول مهر درگیریم.‌اصلا خوب نمیشن. فقط کم و زیاد میشه

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

پسرای منم تازه خوب شدن، خیلیم مواظب بودم مثلا،باورم نمیشد،دیشب بزرگه تب کرد، غروب بردیم مطب،دکتردوتا پنی سلین نوشت براش...گفت سرش عفونت داره...تمااااام پاییز مریض وتبدار بودن..

من دخترمو بردم آسم و آلرژی گفت آلرژی تنفسیه. اسپری میزته.‌یعنی فقط داشت پشت هم انواع و اقسام آنتی بیوتیکا رو میخورد. افاقه نمیکرد

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

هیچکسم نمیگه این چه دردیه افتاده تو بچه ها ول کن نیست

یه نفر گفت بهش میگن‌لارنژیت کرونایی از عواقب اومیکرونه

من دخترمو بردم آسم و آلرژی گفت آلرژی تنفسیه. اسپری میزته.‌یعنی فقط داشت پشت هم انواع و اقسام آنتی بی ...

منم دکتر براش اسپری سالبوتامول نوشته ولی این تب خیلی نگرانم میکنه