2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش بحث کرد سر بچمون

726 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم خیلیییی دیگه زیادی محبت های بی جا بهش میکنه هرچی میخواد سریع بهش میده خلاصش شوهرم سر این موضوع بحث کرد باهاش گفت اصلا دوست ندارم یه بچه لوس داشته باشم که سر هرچیزی که براش خطر داره ندیم بشینه گریه کنه ولی بازم مادرشوهرم زیر بار نرفت گفت نه بچه باید آزاد باشه ، حالا مشکل اینه ما خونمون نزدیکه یه روز درمیون زنگ میزنه  از عصر میگه بیاید اینجا،  حتی سوالی هم نه دستوری ،بیاید اینجا ، چون متاسفانه شوهرم یکم دیر میاددشبا بهونه اینه تنهایید ، اگه نرمم ناراحت میشه از اینورم خیلی اخلاق پسرم بد شده وقتی زیاد میریم اونجا ،یکسره غر میزنه بهونه میگیره میزنه زیر گریه ،نمیدونم چیکار کنم😣

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

خب بگو کاز دارم بهونه بیار دو بار ناراحت میشه بعد عادت میکنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه فکر اساسی بکن چون بچت داره چند تربیتی میشه و دراینده تمایلش بیشتر مادر بزرگشه که همه چیز رو بدون چون و چرا دراختیارش میزاره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

جایه دیگه ندارین ک بگین خونه نیستیم میریم فلان جا؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

تربیت بچه ت مهم تر از ناراحتی مادرشوهرته ، چون ناراحتیش بی جاست ، دو روز دیگه میتونی از دل مادرشوهرت در بیاری ولی بچه بدتربیت شد دیگه تو هیچ زمانی نمیشه کاریش کرد

خب بگو کاز دارم بهونه بیار دو بار ناراحت میشه بعد عادت میکنه

میگه چیکار داری، دلم برای بچم تنگ شده شام گذاشتم بیاین ،

جوابی که میده 

تربیت بچه ت مهم تر از ناراحتی مادرشوهرته ، چون ناراحتیش بی جاست ، دو روز دیگه میتونی از دل مادرشوهرت ...

بدجور گیر کردم