2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

406 بازدید | 14 پست

داشتیم باشوهرم شوخی میکردیم بعد دست زد ب کرمی که مامانم برام تازه خریده خیلی ذوق شوق داشتم براش با سشوار گرفت روش هی ابش کزد هی گفتم نکن کرد جارو دستی دستم بود محکم انداختم زمین گفتم نکن هرچیزی که مامانم امروز برام خریده بود پزت کرد شکست خونه با انواع کرم شد یکی 

من ک کاری نکردم کردم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ی کرم این حرفا رو نداشت شوهرت یکم عصبیه یکم ک ن خیلی  کار اون از کار تو اشتباه تر بود

هی باهام شوخیای عصبانی کن کرد هی وسایلم لباسام مینداخت تو حمام خیس میشد

شوهرت پریوده سمتش نرو😑

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊