2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تنبلی تخمدان دادم  ی بار که پرولاکتینم بالا بود دارو داد 

بیشتر مواقع داروهای تنبلی تخمدان میده 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منظورتون چیه؟ خوب آزمایش هورمونی اگه مشکلی داشته باشه خوب دکتر دارو تجویز میکنه .مشکل تیروئید باشه ی ...

ن تیرویید و پرولاکتین دادم نداشتم هیچکدوم منظورم استروژن و پروژسترون ایناس

برای تنبلی تخمدان دادم  ی بار که پرولاکتینم بالا بود دارو داد  بیشتر مواقع داروهای تنبلی ...

مال من خوب بود هم تیروئیدو هم پرولاکتین ب جز این آزمایش دیگه ندادین فولیکولاتون چند بود ؟

منم تنبلی تخمدان داشتم آزمایش هورمونی دادم دکترگفت هورمونای مردونت بالانیس هورمونات خوبه ولی سونوگرا ...

منم سونو تشخیص تنبلی داده اما دکترم گفت اول باید هورمون هات چک بشه چون دارو رو اثر نداشته برا همین میگه شاید هورمونهات مشکل دارع

مال من خوب بود هم تیروئیدو هم پرولاکتین ب جز این آزمایش دیگه ندادین فولیکولاتون چند بود ؟

اینا رو اگرم نوشته نمیدونم من مجردم البته

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم تنبلی تخمدان داشتم آزمایش هورمونی دادم دکترگفت هورمونای مردونت بالانیس هورمونات خوبه ولی سونوگرا ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی تو سونوگرافی چطوری تنبلی تخمدان مشخص شد؟ کی سونودادی؟

چون منم روز سوم پری سونو دادم دکتر گفت خوبه ولی این ملاک نمیشه!

آزمایش هورمونی هم دادم خوب بود

از کجا بفهمم تنبلی دارم یا نه؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی تو سونوگرافی چطوری تنبلی تخمدان مشخص شد؟ کی سونودادی؟ چون منم روز سوم پر ...

عزیزدلم من یماه پیش سونو‌دادم سونو کامل شکمی که معلوم شدتخمدانم تنبله ولی آزمایش هورمونی دکترگفت هورمونای مردونت بالانیست همش خوبه من علائم هم دارم دیردیرپریودمیشم 

من اون رز وحشی ام که خارداره🤍🥀
عزیزدلم من یماه پیش سونو‌دادم سونو کامل شکمی که معلوم شدتخمدانم تنبله ولی آزمایش هورمونی دکترگف ...

آها نه منظورم این بود که روز چندم پریودیت سونو دادی؟؟

تویه سونو چی نوشته بود که فهمیدی تنبلی هستش؟؟

ان شاالله زود باردار میشی گلم 

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
آها نه منظورم این بود که روز چندم پریودیت سونو دادی؟؟ تویه سونو چی نوشته بود که فهمیدی تنبلی هستش؟؟ ...

روزدوم تو سونو اندازه فولیکول هارونوشته بود  دکترگفت لاغرشی درست میشه من سه چهارماه یبارپریودمیشم 

قربونت برم عزیزدلم من مجردم😘😜

من اون رز وحشی ام که خارداره🤍🥀
روزدوم تو سونو اندازه فولیکول هارونوشته بود  دکترگفت لاغرشی درست میشه من سه چهارماه یبارپریودمی ...

خدا نکنه عزیز دلم

ان شاءالله که زود خوب میشی