2777
2789
عنوان

دارم ب خودکشی فک میکنم😊

188 بازدید | 20 پست

حالم خوب نیست همش میخام قوی باشم نمیخام مثه ضعیفا پا پس بکشم جرئت خودکشی ندارم ولی بعضی وقتا انقد فشار روانی زیاد میشه 🙂

من بعد از ترک تحصیل اومدم دوباره سراغ درس ک شاغل شم که دستم تو جیبه خودم باشه میتونستم برم شغل ازاد میدونم ولی خب علاقه ندارم به درس خوندن علاقه دارم

از تابستان قلم چی ثبت نام کردم خانوادم بزور سه تومن پولشو دادن ولی الان یک مسئله ساده هم بلد نیستم حل کنم 

چون کلا متوسطه دوم رو غیرحضوری خوندم اصلا هیچی از مدرسه یادم نیس صفره صفرم برا فیزیک و ریاضی چیکار کنم 

یچی بگین فشار رومه🙂

✨🪐Reckless 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نهایی رو بزرگسال خوندم همه دروس پای خودم بود و معلمی هم نذاشتم از سال پیش هم صفر بود من یادم رفته بود 

ولی با تلاش و دیدن کلیپ های آموزشی و تمرین سوادمو قوی کردم 

هی بزار یه چیزی بهت بگم غیر ممکن همیشه ممکنه اگه در خوشبختیت که مدت هاست دنبالشی قفله برای پیدا کردن کلید به خودت آسیب نزن چون قرار نیست اون کلید مثل جادو ظاهر بشه خودت باید اونو بسازی منظورم اینه هر چقدر هم زندگیت سخت باشه بازم قرار نیست تسلیم بشی چون ته مرگ هیچی نیست جز فراموشی:)) 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

فیلم های اموزشی از استادای مختلف ببین

تکرار و تمرین و تمرین و تمرین

اراده زیاد و پشتکار

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
من خودم نهایی رو بزرگسال خوندم همه دروس پای خودم بود و معلمی هم نذاشتم از سال پیش هم صفر بود من یادم ...

چ کلیپی میبینی روندت چجوری میشه بیشتر توضیح بدی

✨🪐Reckless 
منم کنکور انسانی دادم رشتمم انسانی نبود..شمام رشته تو عوض کن من باقلمچی بهترین رتبه رو اوردم توام می ...

خب ببین من اخه هیچ چیزی از تحربی بلد نیستم جز زیست و شیمی الانم کیج شدم ک چیکار کنم

✨🪐Reckless 
گیج شدم نمیدونم باید چیکا کنم میشه جرئی تر بگی

از فیلمای اموزشی شروع کن 

من از تلگرام فیلم میبینم 

برای فیزیک یحیوی رو میبینم برای من خیلی خوبه 

چند تا تدریس ببین از هر استادی ببین سطحت با کدومشون یکیه تقریبا

با فیلم اموزشی پیش برو حتما چون خود اموز فیزیک خیلی سخته همینطور ریاضی

کم کم نگاه کن شده روزی نیم ساعت 

راه میوفتی منم مثل خودتم هیچکاری نکردم تقریبا فقط استرس دارم

خدانور لجه ای🥺🩶💫