2777
2789
عنوان

دارم ب خودکشی فک میکنم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یحیوی ک فیلماشو پیدا نکردم فقط نظام قدیمش هس

تلگرام داری؟کلاس میزاره برای چهارصد و دو

توی تل هس بعضی کانالا بگردی میارن

سرچ کن یحیوی 

یا فیزیک یحیوی 

حالا باز بگرد ببین کدوم استاد برات بهتره من چند تا اسم دیگه شنیده بودن برای بعضیا تاثیرش بیشتر بوده

خدانور لجه ای🥺🩶💫
چ کلیپی میبینی روندت چجوری میشه بیشتر توضیح بدی

سایتای آلا و نمره برتر و نمره یار رو بهت پیشنهاد میکنم 

آلا فوق العادس صفر تا صد رو توضیح میده 

کلیپ رو همینطوری ک میبینی کتاب جلوت باز باشه و باهاش پیش برو و نکات خیل مهم رو بنویس و بچسبون به دیواری چیزی 

بعد یه دفتر بردار سوالاتی ک بلد نیستی رو بنویس بعد بزارش کنار و یه موقعی ک همه درسارو فول خوندی برگرد سراغش 

ازین استیک نوت های رنگی اگر داری روش جملات مثبت مثل (تو یه دختر درسخونی، تو از پسش بر میای و.... )بنویس و جایی بذار جلو چشمت باشه 

نمونه سوال حل کن فوق العاده پیشنهاد میکنم چون خیلی تاثیر میذاره روی اینکه بفهمی کجا ضعف داری 

شما که میگی از سال پیش بلد نیستم پیشنهاد میکنم مثل من 

برگرد یه بار مرور کن و کلیپ شو ببین تا پایه رو قوی کنی بعد ادامه درس امسالتو بیا 

منم اول ک درس شروع کردم  از سال پیش کلیپ های درسی شو نگاه کردم بعد اومدم سراغ جدیدا