2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من خیانت کردم ایا توروخدا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 45 پست

گذشت رفیقش رفته بو  گفت بود من گفتم دوسش دارم اگه بدونید بعد گفت من رل دارم رفیق رضا منم گفتم چطور هر مرگیتون بود من بودم اینجا نبودم خیلی ناراحت شدم گفتم میرم از اینجا رضا گفت نه کجا بری من دوست دارم من چی تو عاشقشی اگه بدونید تا چیشد ثابت کنم دوسش ندارم اقا خلاصه این جلو همه منو خورد کرد حق نداشتم هیجا برم باهیچکس حرف بزنم خودش با دخترا حرف میزد جانم عزیزم من یکی پسرا گفت کراش زدم روت گفت برو زیرش بخواب پیامامو چک میکرد

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا انقدر اذیت شدم گریه کردم دعوام کردن اخراجم کرد تحقیر شدم فوش داد تهمت زد یهویی ۸کیلو اب شدم همش مجازی با چهارتا عکس حتا صدای هم هم نشنیده بودیم تا دعوامون شد همش میشد گفت برو منم رفتم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

تا اون پسره اسمش امیره گفت من دوست دارم قضیه رضا را گفتم بلد نیستم پنهان کاری گفت دوست دارم منم خواستم انتقام رضا را بگیرم قبول کردم دروغ چرا دوسش داشتم اما اونم �😭😭😭😭نابودم کرد امتحانش کردم پا داد و.... بعدم مامانم گوشیمو گرفت اعتراض کردم زد شکوند گوشبمو امیرم گفتم بهش گفت حوصلتو ندارم همش یه جوری مجازی من تد این روزا مردم اب شدم

چند روز پیش رفتم سایت رضا دیدم کلی نوشته دوست دارم برگرد ادم میشم گریه زاری نوشته بود منم داغ کردم همچیو گفتم اما بخدا نابود شدم 

حالا امروز میگه تو عشق حالتو کردی حالا اومدی با من لیاقت منو نداری من نرفتم بخاطر عشق عاشقی متنفرم از هرچی پسره بخدانمیخام حتا هیچوقت عروس بشم  مردم روزی خنده میکزدم کسایی که مثل الان خودم بودن حالا خودم نابود شدم حالا شما بگین خیانتع 

فک کردم شوهر داری با ی پسر حرف زدی . ولکن توروخدا

یه کلمس اما منو کشته این روزا 

اینا تو گروه ها به همه همینو میگن باور نکن

بخدا بار اولم بود لعنت به این تابستون که گند کشید به همچی 

با این حال من توضیخ دارم گفتم دوسش داشتم گفتم مهم بودی گفتم حال خدابیامو

ما هم این دوران گذروندیم گول نخور بچسب به درس و مستقل شدن وقت برا عاشقی زیاد

یعنی بد نیستم یعنی خودمونکشتم تحقیر نکردم

بخدا بار اولم بود لعنت به این تابستون که گند کشید به همچی 

کار ندارم عزیزم من شما رو قضاوت نمیکنم اما میگم اعتماد نکن بهشون ، اونا دایرکت همه ی دخترا میرن به همشون هم میگن تو با بقیه فرق داری