2777
2789
عنوان

توروخدا بگین من خیانت کردم ایا توروخدا 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 45 پست
چقد ناراحت میشم از حالا خودتون رو درگیر این چیزای فوق الکی میکنین بیخیال بابا  همسن من شدی کل ...

بخدامردم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا این حرفا چیه مگه تعهد داری بهش ی چند وقتی دوستی هر کی میره پی کارش 

😭از یه دختر شاد شدم یه افسرده مهراب گوش بده داغونم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
منم سنگین برخورد کردم تو واقعیت یه بارم رل نزدم مغرور خشک سرد بودم هستم گذشت از زندگیش گفت تا یهو گف ...

بشین پا درس و مشقت بچه.اخه تواین سن آدم رو چه به عشق و عاشقی و این کارا.زوده برات.خیلی حرفات بچگونه و زشت بود

منوهمسرمو نی نیمون
تا انقدر اذیت شدم گریه کردم دعوام کردن اخراجم کرد تحقیر شدم فوش داد تهمت زد یهویی ۸کیلو اب شدم همش م ...

الان ت  مغروری؟؟؟؟؟؟

وای خدایاااااا

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
گذشت رفیقش رفته بو  گفت بود من گفتم دوسش دارم اگه بدونید بعد گفت من رل دارم رفیق رضا منم گفتم چ ...

کمبودهای محبتیت با روابط عاطفی پر نکن اخرش چیزی نیست ...هر کاری میخواهی بکنی اخرش ببین

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید