2777
2789

من ۱۷ سالمه امسال اولای تیر ماه رفتم یه سایتی بعد یه پسری خیلی افسرده غمگین بود منم ارومش کردم حرفای انگیزشی زدم تا یهو گفت من تورو قد اون دختری که یهم خیانت کرده دویت دارم منم گفتم چرا دعوا مسدودش کردم بعد یه پسری  بهم پیام داد بیا سایت رفیقم به عنوان تبلیغ منم رفتم مدیر اونجا اومد ۱۹ سالش بود اسمش مثالا رضا نمیتونم بگم بعد گفت رفیقم گفته حواتونو داشته باشم تا 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سنگین برخورد کردم تو واقعیت یه بارم رل نزدم مغرور خشک سرد بودم هستم گذشت از زندگیش گفت تا یهو گفت من ازت خوشم میاد تو فرق داری با بقیه بیا قلبتو بده به من ۱۹ سالش بود گفتم من عشقو باور ندارم گفت ببا من قلبتو میسازم میشم پادشاه منم باورش کردم انگاری بهش وابسته شدم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بجه جان بشین سر درست برای کنکور بخون

پسر ۱۹ ساله و عشق و عاشقی🤣🤣🤣

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ول کن تروخداااا 

من ۱۷ سالم بود ازدواج‌کردم الا بیست سالمه دارم‌جدا کیشم عشق و عاشقی بعد از گرفتن دیپلم ن الان 

ببین 

الا من شکست خورده ام 🥲🥲☹️

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀