2777
2789

خانوما میخوام گوشی بخرم قیمتش مناسب باشه و دوربینش و کیفیت و پردازنده اش عالی

ولی نمیدونم چی بگیرم اینترنتم اطلاعاتی ک شما میدینو نمیده😫

با تجربه ای که از گوشیتون دارین بگین که مارک دقیقش چیه و راضی هستین؟ هنگ نمیکنه و چند وقته داریتش؟

پیشاپیش یلداتونم مبارک خوشگلااااا😘❤

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ سری های a گوشی های خوب و مقرون به صرفه ان. ببین کدوم مدلش با پولت هم خوانی داره، آ۱۱، آ۱۲، آ۳۲، آ۵۲ و...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من بهترین گوشی که تو اطرافیانم دیدم شیامی نوت ۱۰ بود خیلی خوبه دوربینش قسمت ( پرتره) البته دیگه از ...

بهرام گوزوووووووو سلااااااام چه خبر پسررررر!ای خااااک تو الان باید اپل داشته باشی اون وقت میگی بهترین گوزی که تو اطرافیان دیدی شیایومیه؟؟؟؟؟؟بهرام ریدیااااااا یعنی ریدی اساسی

بهرام گوزوووووووو سلااااااام چه خبر پسررررر!ای خااااک تو الان باید اپل داشته باشی اون وقت میگی بهتری ...

این چه طرز صحبته ؟ یه کم مودب ترم می‌تونستی بگی 😐

خوب خدایی گوشیش خیلی خوبه دوربینش

من خودم آیفون ۱۲ دارم ولی ازش راضی نیستم ، گوشی دوستم خیلی بهتره 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی
بنظر من آیفون بخر من آیفون۷داشتم ولی سامسونگ ۷۳گرفتم اصلا اصلا راضی نیستم بنطرم آیفون مدل پایین خیل ...

چرا؟؟ میشه دلیلشو بگی؟ دوستم داره میگفت دوربینش ۱۰۰ و خورده ای مگاپیکسله

گرفتم دستم دیدم همچینم بهش نمیخوره بالا باشه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
این چه طرز صحبته ؟ یه کم مودب ترم می‌تونستی بگی 😐 خوب خدایی گوشیش خیلی خوبه دوربینش من خودم آیفون ...

وای منم تعجب کردم از طرز صحبتش

یه سوال شیائومی که میگی واسه فیلم برداری هم خوبه؟ یا فقط واسه پرتره و عکس؟

چرا؟؟ میشه دلیلشو بگی؟ دوستم داره میگفت دوربینش ۱۰۰ و خورده ای مگاپیکسله گرفتم دستم دیدم همچینم بهش ...

کیفیت دوربینش اصلا قابل مقایسه با آیفون ۷نیست من با اینکه چند ماهه خریدم ۱۳پول دادم هنگ میکنه

وای منم تعجب کردم از طرز صحبتش یه سوال شیائومی که میگی واسه فیلم برداری هم خوبه؟ یا فقط واسه پرتره ...

فرهنگ بعضیا پایینه واقعا...

آره خوبه. دوستم خیلی اهل فیلم و عکس و کلیپ و ایناس و واقعا هم عکس و فیلماش خوشگل میشن و هم با کیفیت.

من خودمم یه مدت شیامی ردمی نوت ۸ داشتم ولی دوربینش نسبت به گوشی اون خیلی پایین تر بود .

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی