2777
2789
عنوان

فکرکن اینموقع شب باعشق جانت برم حرم امام رضاجان😍😍هواعالی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 111 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و داداشام ازدواجای خیلی عالی کنیم و همسرامون خیلی سالم و خوش اخلاق و مهربون و دست و دلباز و حامی و نجیب و چشم پاک و راستگو و تحصیلکرده و زیبا و جوان و خوش قد و بالا و پولدار و خانواده دوست و محترم و اعتبار دار باشن و اصلا همسرامون بهمون خیانت نکنن و پشتمونو خالی نکنن و کتکمون نزنن😭😭 .

لطفا برای شفای عزیزمون دعا کن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتین مسافرت یا اهل مشهدی ؟همیشه به دل خوش

نه همسایه ایم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

چقدر احتمال داره من یه شوهر مشهدی گیرم بیاد همچین حسیو تجربه کنم؟🤔😁😅

شوهرم مشهدی نیس

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت مثل نگهبانی همین امشب گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام و زنعموهام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین حالا پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭😭..

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم همین روزا اول ماشین سمند سورنش و بعد ماشین پرایدشو  همین روزا بفروشه و یه ماشین پژو۴۰۵ یا نهایتا پژو پارس نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم و نصب کنیم و اصلا گرما نکشیم 😭پدرم خیلی خسیس و بد دل اصلا فکر ارامش و راحتی مون نیس😭😭..

عزیزم اسم من مهشیده 

اگه حال کردی و حوصله داشتی سلام منو به امام رضا برسون 

بگو مهشید میگه اقا من امسال عید با هزار امید و اشتیاق که دعا و‌ پدری کنی برام اومدم پابوست 

ولی دست خالی برگشتم

بهش بگو سلطان قرارمون این نبود من قول گرفتم ازت امام رضا 

تو رو خدا دعا کن انشالله دندونام لق نباشن و دندونام نیفتن و انشالله لثه هام اصلا تحلیل نرن و خود به خود مشکل تحلیل لثه هام و لقی دندونام خوب شه همین روزا ، حتما هر چه سریعتر این ماه ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم 😭 

🥺🥺🥺🥹🥹🥹😭😭😭😭خواهش میکنم گلم خیلیدعام کن ،،من یه بار جدا شدم،،این بار از روی ذوق و عشقازدواج ...

چشم