تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و داداشام ازدواجای خیلی عالی کنیم و همسرامون خیلی سالم و خوش اخلاق و مهربون و دست و دلباز و حامی و نجیب و چشم پاک و راستگو و تحصیلکرده و زیبا و جوان و خوش قد و بالا و پولدار و خانواده دوست و محترم و اعتبار دار باشن و اصلا همسرامون بهمون خیانت نکنن و پشتمونو خالی نکنن و کتکمون نزنن😭😭 .
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت مثل نگهبانی همین امشب گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام و زنعموهام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین حالا پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭😭..
تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم همین روزا اول ماشین سمند سورنش و بعد ماشین پرایدشو همین روزا بفروشه و یه ماشین پژو۴۰۵ یا نهایتا پژو پارس نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم و نصب کنیم و اصلا گرما نکشیم 😭پدرم خیلی خسیس و بد دل اصلا فکر ارامش و راحتی مون نیس😭😭..
تو رو خدا دعا کن انشالله دندونام لق نباشن و دندونام نیفتن و انشالله لثه هام اصلا تحلیل نرن و خود به خود مشکل تحلیل لثه هام و لقی دندونام خوب شه همین روزا ، حتما هر چه سریعتر این ماه ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم 😭