2777
2789

بارداری خارج رحمی دارم و قبل تزریق خون‌ریزیم در حد لکه بینی بود، خودم حدس میزدم که این خونریزی بعد تزریق بی دلیل نیست و بدنم به امپول واکنش نشون داده یعنی یه جورایی چون جنین در حال جذب شدنه هورمونا اجازه دادن که پریود بشم ، در طول دو روز بتام ۲۰۰ تا اومد پایین ، ولی هنوز راه درازی در پیش دارم چون باید از ۱۱۰۰ به صفر برسم ، پس فردا مجدد ازمایش بتا دارم ، خبرتون میکنم 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ولی من دارو نگرفتم بتا خودش اومد پایین ولی از بقیه که تو بیمارستان بودن شنیدم که رفته بالا و باز ...

شما چه مدت بعد خارج رحمی باردار شدی؟ همون یه بار برات پیش اومد؟ 

من واقعا برای دفعه های بعد استرس دارم ☹️

آره ولی من دارو نگرفتم بتا خودش اومد پایین ولی از بقیه که تو بیمارستان بودن شنیدم که رفته بالا و باز ...

واسه منم بار اول اینجوری بود ، اول رفت بالا و بعد افت کرد 

تاپیکامو بخون عزیزم با دارو دفع شد خداروشکر 

من دوز اولو زدم بتام از ۵ هزار اومد ۵۷۰ ،ولی بعد ۱۴ روز باز شد ۲۷۰۰ یعنی بعد کاهش یهو دوباره زیاد شد دوز دومو زدن بهم بعد یک هفته از دوز دوم بتام از ۲۷۰۰ شد ۱۱۰۰ ،و از دردا هم نگم که مردم و زنده شدم مخصوصا پهلو و پای چپم ،سه روز هم خون ریزی شدید با دفع لخته داشتم الانم دارم کمتر شده در حد روز چهارم پرید ،دردامم خیلی کمتر شده در حد تیر کشیدن پهلو و ران پا ،به نظرتون دارو اثر کرده؟این دردا تا کی باهام هست ؟

من دوز اولو زدم بتام از ۵ هزار اومد ۵۷۰ ،ولی بعد ۱۴ روز باز شد ۲۷۰۰ یعنی بعد کاهش یهو دوباره زیاد شد ...

خونریزی شدید خیلی علامت خوبیه یعنی دیواره رحم ریخته و بچه دیگه نمیمونه، ولی تا منفی شدن بتا باید مرتب آزمایش بدی، شک نکن دیگه بالا نمیره ، بعد اینکه بتات منفی شه بعیده دیگه دردی داشته باشی

خونریزی شدید خیلی علامت خوبیه یعنی دیواره رحم ریخته و بچه دیگه نمیمونه، ولی تا منفی شدن بتا باید مرت ...

خدا از دهنت بشنوه همه ترسم ای اینه بعد این همه عذاب و درد کارم به عمل بکشه ،شما چند روز خون ریزی شدید داشتید و بعد چه مدت تودتون جذب شد؟

خدا از دهنت بشنوه همه ترسم ای اینه بعد این همه عذاب و درد کارم به عمل بکشه ،شما چند روز خون ریزی شدی ...

سه چهار روز شدید بود، توده هم بعد امپول حدودا بیست روز تا یک ماه طول کشید که جذب شه، من با یه دوز دفع شد ، شما هم حالا که خونریزی شدید گرفتی حتما بتات میاد پایین نگران نباش ، من تا وقتی لکه بینی داشتم پایین نیومد بتام ولی بعد خونریزی مرتب کم میشد... اصلا ترس نداشته باش چون بتات هم کمه جذب میشه حتما 

سه چهار روز شدید بود، توده هم بعد امپول حدودا بیست روز تا یک ماه طول کشید که جذب شه، من با یه دوز دف ...

مرسی عزیزم امیدوار شدم شبا از درد پهلو نمی تونم بخوابم البته شدید نیست ولی همون کمشم خوابو به ادم زهر مار می کنه 

مرسی عزیزم امیدوار شدم شبا از درد پهلو نمی تونم بخوابم البته شدید نیست ولی همون کمشم خوابو به ادم زه ...

منن این دردا رو داشتم، استرس خارج رحمی از دردش سخت تره ، ولی شما طبق بتایی گفتین حتما دفع میشه ، خدا رو شکر که تونستم امید بدم چون خودم وقتی تو اون شرایط بودم داغون شدم فقط منتظر بودم یکی بهم بگه از اون شرایط درمیام که یکم اروم شم