2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام برای اینجور ازمونا شرکت کنم  ولی امیدی ندارم همش میگم نمیشه همه چی شده پارتی بازی&n ...

کاملا درسته پولت هدر میره فقط همه اونایی ک میشناسم تو بیمارستان کار میکنن فامیل همن یا بچه هاشونا میزارن 

همون برید جای خصوصی کار کنید بدون پارتی هیچی نیست توجهی دولتی

من میخوام برای اینجور ازمونا شرکت کنم  ولی امیدی ندارم همش میگم نمیشه همه چی شده پارتی بازی&n ...

توکلت به خدا باشه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من هنوزنرفتم ولی مصاحبه دارماره بایدازمون بدیم دیگ

تا جایی ک من میدونم دوستم پدرش تو تامین اجتماعی کار می‌کرد میگفت باید آزمون بدی اسمت اینجا باشه خودمون برمی‌داریم انتخاب میکنیم اصلا اونایی ک آزمون میدن رو برنمی‌دارن اگه هم بردارن باید سهمیه داشته باشی تو مصاحبه قبولت کنن

ن بابااینجوری هم نیست

بله متاسفانه هست بیمارستان تامین اجتماعی همین روبه روی خونمونه منم لیسانس حسابداریم نمیرم آزمون بدم چون میدونم پولم میره اصلا مصاحبه هم قبول شم میگن سهمیه دار اولیت هستن