2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون صبح تا شب سر کاره خسته کننده نیست براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 92 پست
منم ۷.۳۰ میره تا ۸.۳۰ میرسه خونه، پنج شنبه جمعه ها هم میره برای اضافه کار، اگه پنج شنبه جمعه ها نره ...

والا منم بودم همین کارو میکردم 13کجا و 22,کجا😅

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اینایی ک با خانوادتون تو ی شهرین ده هیچ از ماها ک از خانواده دوریم جلویین...اصلا خدا شما رو بیشتر دوست داشته🥺🥲🥲من تک دخترم و خواهر ندارم همیشه میگم اگه نزدیک بودم کمک مامانم بودم بنده خدا از ی دخترش چ خیری دید

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
ولی اینایی ک با خانوادتون تو ی شهرین ده هیچ از ماها ک از خانواده دوریم جلویین...اصلا خدا شما رو بیشت ...

چقد حرف دل منو زدی💔

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
آخی  اینجوری هم خیلی سخته اگه بچه نداری برو کلاسی چیزی یا باشگاه که حوصلت سر نره

تاپیک زدی دلداریت بدن پستها رو خوندی امیدوار شدی به خودت😄

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
چقد حرف دل منو زدی💔

🥲🥲چ قدر فاصله با خانوادتون دارین؟

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
ولی اینایی ک با خانوادتون تو ی شهرین ده هیچ از ماها ک از خانواده دوریم جلویین...اصلا خدا شما رو بیشت ...

منم مثل شما راه دورم، خیلی سخته واقعا حرف حق زدی😢

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)