2777
2789
عنوان

نامزدی

172 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من ۲۰سالمه و شوهرم ۲۴سالش هست ازدواجمون سنتی هست دخترعمو و پسرعمو هستیم یک سال و نیم عقدیم ، همسرم قبل من با یه خانمی بود که هشت سال از خودش بزرگتر بود و اون دورانی که با اون خانم دوست بود خانمه نامزد داشت اون خانم خونشون خیلی نزدیک خونه ی مادرشوهرم هست اون خانم خیلی سلیطه و همزمان چندین نفر رو روی دستش میچرخونه شب خواستگاری همسرم همه چیز رو بهم گفت ولی من خیلی شک دارم بهش اون دختر هم یکسر استوری دلتنگی و دونفر رو میزاره و نمیتونم کنار بیام همش همسرم میگه من اون رو دوست ندارم اگر باهاش بودم تو این یکسال باید می‌فهمیدی یک سال و نیم که همش فکر میکنم چرا باید این همه تقاص بدم من خیلی دوستش دارم چیکار کنم سمت خودم بکشمش من لاغرم همش خودم رو با اون مقایسه میکنم چون اندام اون خوب بود چیکار کنم اعتماد به نفسم بالا بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ هی گیر بدی اخرش اونی میشه ک میترسی... عاقل باش... لاغر بودنت یه بخشیش بخاطر اعصابته انقد استرس نگیر تو از اون خانوم هیچی کم نداری... تو یک زن سالمی... ببین شوهرت از چی خوشش میاد از چی بدش میاد مثلا زنانیی ک یه هنر دارن حالا خیاطی گلدوزی و.. خوشش میاد.. برو یه هنر یاد بگیر... یا غذا واسش مهمه سعی کن مهارت اشپزیتو بیشتر کنی... مثلا از بگو بخند با نامحرم بدش میاد انجام نده... بشین یه فهرست از هر چی بدش میاد یا خوشش میاد بنویس... کمی عاقل و باسیاست باش... با بیفکری زندگیتو خراب نکن... کمترینش اینک تا یه چیزی شد انقد زود واکنش نشون نده در وهله اول خونسرد ارام باش کمی فکر کن و بهترین کار رو انجام بده... تو یک زنی باهمه امکاناتی ک خدا درونت قرار داده واس جذب همسرت از خدا در مرحله اول کمک بخاه و بعد شروع کن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

عزیزم هیچ وقت خودتوباکسی مقایسه نکن هرکسی یه جور خوشگل و جذابه هروق پیش نامزدتی نمیگم ارایش غلیط و.. بکن. 

همیشه پیشش مرتب وتمیز باش ازخودتم همیشه تعریف کن منم اعتماد ب نفسم کمه ولی نسبت ب قبل خیلی خوب شدم 

تو رو ب خدا عاقل باش استوری های اون خانم رو هم چک نکن اعصاب خودتم بهم نریز... در این مورد دیگ ب همسرت چیزی نگو... راهنمایی چیزی خاسی همین تاپیک صحبت کن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
اگ هی گیر بدی اخرش اونی میشه ک میترسی... عاقل باش... لاغر بودنت یه بخشیش بخاطر اعصابته انقد استرس نگ ...

بعضی وقتا که بیشتر بهش زنگ میزنن یا پیام میدن اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست سریع ناراحت میشم نمیدونم چیکار کنم

تو رو ب خدا عاقل باش استوری های اون خانم رو هم چک نکن اعصاب خودتم بهم نریز... در این مورد دیگ ب همسر ...

بعضی وقتا که بیشتر بهش زنگ میزنن یا پیام میدن اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست سریع ناراحت میشم نمیدونم چیکار کنم

بعضی وقتا که بیشتر بهش زنگ میزنن یا پیام میدن اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست سریع ناراحت میشم نمیدو ...

کی زنگش میزنه؟ 

خواهش میکنم تحت تاثیر جو مسموم فضای مجازی یا خیانت خیانت زنای اینجا قرار نگیر... رو خودت مسلط باش هیچ وقت فراموش نکن تو یک زن کاملی ک برای جذب همسرت همه جور امکاناتی درونت خدا قرار داده از دلبری کردن گرفته تا با  اخلاق خوب... زبون زبون زبون امان زبون... یه زن با زبون نرمش خیلی کارا میتونه بکنه.. خودتو دست کم نگیر

کی زنگش میزنه؟ 

دوستاش یکسر زنگ میزنن باهاش صحبت میکنن بعد کارشم یک جوری هست زنا هم پیام میدن واسه سفارش طلا و.....

من هر موقع می‌خوام صحبت کنم گریم میگیره و بغض میکنم نمیتونم صحبت کنم 

دوستاش یکسر زنگ میزنن باهاش صحبت میکنن بعد کارشم یک جوری هست زنا هم پیام میدن واسه سفارش طلا و..... ...

حتی اگر کارش با زن ها هم باشه بخاطر طلا باز تو هنر اینو داری ک همه ذهن و وجود شوهرتو پر کنی... گریه نکن... رو خودت مسلط باش لطفا حتی اگر شده با یک مشاوره خوب صحبت کن... زندگیت الان مشکلی نداری تو فقط ترسیدی.. ب ترست غلبه کن

کی زنگش میزنه؟ 

یه مشکل دیگه ایی که همسرم داره خیلی دهنش قرص اصلا هیچی نمیگه مثل یه اتفاقی میوفته من بعد از اینکه همه میفهمن تازه متوجه میشم که خبر داشته 

یا مثلاً میریم بیرون برای خرید یا جایی مخصوصا جمعه که خونه ی مادرشوهرم هستم همه حتی جاریم هم میاد با اینکه چند بار هم گفتم اونا جایی میرن بیرون یا خرید به ما نمی گن چرا میگی خواهرشوهر کوچیکم با برادر زادش که حتما همیشه با ماهستن 

حتی اگر کارش با زن ها هم باشه بخاطر طلا باز تو هنر اینو داری ک همه ذهن و وجود شوهرتو پر کنی... گریه ...

با چندین مشاوره صحبت کردم رفتم اومدم نسبت به قبل خیلی بهتر شدم سمتش میرم ولی حس میکنم تو این مدت یکم سرد شده