2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 18 پست
با چندین مشاوره صحبت کردم رفتم اومدم نسبت به قبل خیلی بهتر شدم سمتش میرم ولی حس میکنم تو این مدت یکم ...

درست میشه باور کن فقط ب رویه درستت ادامه بده..ناامید نشو ...از کجا میگی سرد شده ؟؟مگه قبلا چکار میکرده ک الان میگی سرد شده

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
یه مشکل دیگه ایی که همسرم داره خیلی دهنش قرص اصلا هیچی نمیگه مثل یه اتفاقی میوفته من بعد از اینکه هم ...

وقتی یه چیزی رو میاد بهت بگه زیاد واکنش نشون نده ...فقط شنونده باش اینجوری بهتر اعتماد میکنه میاد حرفاش بهت میگه...بعضی مواقع ممکنه چیزایی بگن ک خوشایندمون نشه ولی اینک انقد اعتماد کنن و بیان بگن خیلی ارزش داره خونسرد موندن کمی سخته اینجور مواقع ولی سودش تو دراز مدت برای خودته

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه باور کن فقط ب رویه درستت ادامه بده..ناامید نشو ...از کجا میگی سرد شده ؟؟مگه قبلا چکار میکر ...

قبل از اینکه من با مشاور صحبت کنم اون خیلی تلاش میکرد که حالم خوب باشه ولی من سرد بودم الان که من خوب شدم حس میکنم اون یکم سرد البته خیلی فشار مالی داره به خاطر وسایل و خرید خونه نمیدونم از اونه 

قبل از اینکه من با مشاور صحبت کنم اون خیلی تلاش میکرد که حالم خوب باشه ولی من سرد بودم الان که من خو ...

مردا وقتی تو کارشون دچار مشکل میشن  یا مسائل مالی ..چون قدرتشان رو از مسائل مالی میگیرن در نتیجه بهم میریزن شوهر منم اینجوری تو مواقعی ک فشار مالی روشه بی حوصله اس حتی میل جنسی آقایون هم فروکش میکنه