2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 194 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه پدر ک دعوت نمیخواد،وسایل بگیر یا شام درست کن برو خونه پدرت

عزیزم ما کلا فقط خونه بابام همیشه دعوتیم اونجا ک هست دلم یک جا دیگه خواست.مثل بقیه ک دعوت میشن

خب تو ک دورهمی دوست داری دعوت کن همه رو. انتظار داری یلدایی دختربرادرتو میارن زنداداشت شماها رو دعو ...

حالا شما چنان برخورد کردی انگار اسمون به زمین رسیده برای یه شب !!!

شماها که میگید زن همسایه نیست !عمه اش هست !! چه اشکالی داره ؟؟؟

پس کیو دعوت کنه ؟؟؟فک فامیل خودش ؟؟؟

نه بابا وقتی دعوت نمیکنه و قطع رابطه هستین نرو خودتو سبک میکنی

نمی‌رم قدیما ک کامل قطع نبود خواهرای بزرگم زنگ میزدم برن دیدنشون ک تازه از شهر دیگه میومدن می‌گفت اول زنگ بزنین ب زنم بگین ببینین هس

خوش ب حالتون خوش بگذره

قربونت

به شما ام خوش بگذره.

خودت تو خونه درست کن و خوش باشید. یا شام برید زیرون. بی خیال بقیه بابا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا شما چنان برخورد کردی انگار اسمون به زمین رسیده برای یه شب !!! شماها که میگید زن همسایه نیست ...

آره فقط فامیلای خودشون .تا خاله دایی های خودشو میگه عروسمون .براعقدشم مارو نگف ما عکس دامادشو دیدیم از رو پروفایل

ما ام یلدا اینطوری هستیم  دونگی

تو این گرونی اگه کسی دوست داره با خانوادش و فامیل باشه بنطرم بهترین روش همینه

ما چون دوست داریم هر هفته همو ببینیم هر ۵ شنبه برناممون همینه

حتی برای خونه مادر بزرگم چای و قند هم دونگی گرفتیم که دیگه انقد زیاد میریم مادر بزرگم ادیت نشه