2777
2789
عنوان

کیا شب چله ای دعوتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 194 پست
منم تنهام  خانوادم همه شون جمع ان  به من نمیگن 😔😔😔

با همسرت مشکل دارن یا خودت؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌رم قدیما ک کامل قطع نبود خواهرای بزرگم زنگ میزدم برن دیدنشون ک تازه از شهر دیگه میومدن می‌گفت او ...

آخی طفلی داداشت شاید باهاش اوقات تلخی میکنه خیلیارو دیدم شوهرو پابر میکنن نمونشم جاری خودم زهر مار میکنه زندگی برادر شوهرمو اگه گرم بگیره با خانوادش

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
تو این گرونی اگه کسی دوست داره با خانوادش و فامیل باشه بنطرم بهترین روش همینه ما چون دوست داریم هر ...

چقدر هوب که هر هفته دور همید.ما ام دور همی زیاد داریم

ولی دنگی فقط سفر و پیک نیک و یلدا

حتی تولد هم بگیریم بدون کادو میریم و اونا ام بدون کادو میان.فقط در حدی که با هم خوش بگذرونیم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

واقعا بعضی خواهر برادرا نبودشون بهتر از بودنشونه اصلا نرو چه اصراری داری بری جایی خودت تدارک ببین ب ...

مزه نمیده اینجوری انگار یسری روزا دوست داره آدم فقط تو جمع باشه .من یسال قشنگ تزیین کردم همه چی همسرم خرید خودمم کلی تدارک دیدم ولی خوش نگذشت نه به خودمون نه به دخترم.

شامو یجا برین بعده شامو یجا دیگه البته اصلش بعده شامه بنظرم

حالا هردوطرف حساسن ک بریم😂😅کلا فاز جالبی نیس

دلم میخواست امسال خونه خودم باشم

ولی شوهرم تک پسره و بابد بره خونه باباش

واقعا بعضی خواهر برادرا نبودشون بهتر از بودنشونه اصلا نرو چه اصراری داری بری جایی خودت تدارک ببین ب ...

نمی‌رم دیگه فقط ارزومو گفتم

جلو شوهرم ابرو نمونده برام

حالا هردوطرف حساسن ک بریم😂😅کلا فاز جالبی نیس دلم میخواست امسال خونه خودم باشم ولی شوهرم تک پسره ...

دل هر دو طرفو بدست بیار گناه دارن.شامو خونه پدرشوهر باش بعد باخیال راحت برو خونه پدرت تا نصفه شب یا برعکس