2777
2789
عنوان

خانمایی که نی نی دارین بیاین

96 بازدید | 10 پست

من دلم بچه میخواد ولی بعضی وقتا به خودم میگم برا اینکه تنهام فکر بچه افتادم اصلا نمیدونم یه دل میگم بزارم یه مدت از زندگیم بگذره مثلا یه ساله دیگه صبر کنم بعد ببینم چی میشه یه مشکلات کوچیک هس تو زندگیم همش فکر میکنم اگه بعد بچه مشکلات بزرگ پیش اومد چی من ذهنمم منفی هس خیلی میترسم نمیدونم الان وقتش هس برا بچه دار شدن یا نه من خیلی وقتم نیس عروسی کردم چندماهه یعنی باید حتما چندسال بگذره الان زوده؟ شما هم ترس داشتین؟ یا مشکل داشتین با همسرتون یا تو زندگیتون؟ الان زندگیتون نسبت به قبل از اومدن بچه چجوری شده؟ 

منم همین فکرای تو رو‌میکردم خدا خودش خواسته داد😂😂

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه عین زلزله س،بستگی به پایه های زندگیتون داره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
الان زندگیت نسبت به قبل چجوریه

اون مشکلاتی که اول داشتم الان برام مثل بچه بازیه ، الان دوتا بچه دارم غیر شغل همسرم مشکل دیگه ای ندارم.

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود
وقت داری من ۲۱ سالمه دخترم یک سالشه بعد دو سه سال بچه دار شدم از بی خوابی دارم میمیرم

بچه این سختی ها رو داره 

ولی من ترسم از مشکلات تو زندگی هس بعد از بچه

اون مشکلاتی که اول داشتم الان برام مثل بچه بازیه ، الان دوتا بچه دارم غیر شغل همسرم مشکل دیگه ای ندا ...

من خودمم یکم حساسم و فکرم منفیه همش با خودم میگم زندگیم بد نیس همسرم ادم بدی نیس اینا هم مشکلات بزرگی نیس ولی نمیتونم این ترس رو کنار بزارم 

من خودمم یکم حساسم و فکرم منفیه همش با خودم میگم زندگیم بد نیس همسرم ادم بدی نیس اینا هم مشکلات بزرگ ...

پیچ استاد ارشیانفر یا عباسمنش رو ببین کمکت میکنه