اللهم_عجل_ولیک_الفرج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1177 عنوان چرا تو تلگرام عکس ارسال نمیشه؟ 236 بازدید | 9 پست نتم خوبه ویس و عکس اصلا ارسال نمیشه ولی پیام سریع میره اکثر اوقات اینطوریه شما نمیدونین چیکار کنم ؟ امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤. تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃 1401/09/26 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asrebirang عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5528 باید وایستی رو صفحه ی اون شخصی که واسش میفرستی یه خورده دیر میره. لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اللهم_عجل_ولیک_الفرج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1177 باید وایستی رو صفحه ی اون شخصی که واسش میفرستی یه خورده دیر میره. پنج دقیقه منتظر موندم هیچ تغییری نکرد حتی کندم پیش نمیره امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤. تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
اللهم_عجل_ولیک_الفرج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1177 خیلی وقته تلگرام دود شده. ایتا هست🤷♀️ نه با برنامه های ایرانی اصلا کار نمیکنم امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤. تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
asrebirang عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5528 پنج دقیقه منتظر موندم هیچ تغییری نکرد حتی کندم پیش نمیره چه عجیب من صبح عکس فرستادم. لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اللهم_عجل_ولیک_الفرج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1177 چه عجیب من صبح عکس فرستادم. شما با پرو.کسی وارد تلگرام میشین؟ امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤. تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
asrebirang عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5528 شما با پرو.کسی وارد تلگرام میشین؟ بله لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻