2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید می‌خوام باهاتون درد دل کنم دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خوشگل لایک کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چرا عزیرم☹

از کدوم بدبختیم بگم عزیزم؟ همه آدما حداقل دانشگاه و میتونن برن من بدبخت بدشانس حتی دانشگاه هم نتونستم برم دلم میخواد امروز آخرین روز زندگیم باشه دیگه حالم از همه چی بهم میخوره جای این که مثل هم سن و سالم از زندگی لذت ببرم تو افسردگی و بدبختی غرقم من بیچاره فقط بیست سالمه 💔💔💔💔😭😭😭😭

خیلی پسر خوب و مودبی بودا ولی یه مشکلی داشت پدرش متعاد بود پدرم منم متعاده بهم میگفت خوبه باهم ازدواج میکنیم باباهامون باهم دود میکشن حتی خودش سیگار می‌کشید و رفیق باز خیلی لات بود. یه جورایی با هر بدبختی بود ازش جدا شدم بااینکه هیچوقت کسی به اندازه ی اون تا اون موقع بهم خوبی نکرده عاشق حرفاش شده بودم ولی میدونستم با همچین آدمی قرار نیست روزگار خوبی داشته باشم از الان نباید خام حرفاش بشم خیلی بهش وابسته بودم اصلا وقتی ولش کردم افسرده شدم و حالم بد شده بود هرروز کارم گریه بود تا اینکه نمی‌دونم یه هفته یا کمتر و بیشتر خدا فرشته نجاتم و فرستاد پسر خالم که عاشقم شده بود بهم ت تلگرام پیام داد و با هزار بدبختی فهمیدم کیه که بهم پیام داده منم بهش یه حس هایی داشتم ولی یجورایی خودش و خیلی مغرور نشپن میداد اصلا به زور باهام سلام و علیک میکرد دیگه بهش گفتم چیشد بهم پیام دادی گفت حس کردی ت خطر واقعا هم بودی دیگ داشتم خودم و به لجن می‌کشیدم 

از کدوم بدبختیم بگم عزیزم؟ همه آدما حداقل دانشگاه و میتونن برن من بدبخت بدشانس حتی دانشگاه هم نتونست ...

عزیزم این روزام میگذره منم یه زمانی آرزوم بود دانشگاه برم و برا خودم کسی بشم اما متاسفانه نشد الان آرزومه بچه هام به آرزوهاشون برسن حداقل

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم،این پیچ زندگیه خودمونه که هرز میشه.
عزیزم این روزام میگذره منم یه زمانی آرزوم بود دانشگاه برم و برا خودم کسی بشم اما متاسفانه نشد الان آ ...

عزیزدلم 💔💔💔 هیچ وقت فکر نمی‌کردم این دانشگاه که هرکسی راحت داره می‌ره برا من بسه یه آرزو هی 💔 نمیدونمم خدا کجاس واقعا انشالله بچها تون موفق باشم همیشه 

دو سال باهم بودیم تا اینکه برادرم فهمید و همه چی به بابام گف از مدرسه که برگشتم دیدم گوشیم نیست خیلی ترسیدم خیلی بعدم به زن بابام گفتم هرجور یه گوشیم و از بابا بگیره باهاش صحبت کنه و ... با برادرم اون روزا خیلی جنگ و دعوا داشتم همه دلخوشیم شده بود پسر خالم که عاشق شده بودم صبح ک میرفتم مدرسه ب او پیام میدادم بر می‌گشتم ب او پیام میدادم شب تا بخوابم با او صحبت میکردم خیلی دوسش داشتم و خیلی هم وابسته بودم فقط هم در هفته یه بار می‌تونستیم همو ببینیم اونم خونه پدربزرگم حالا ک زن بابام فهمیده بود همش بهم میگفت چرا نمیگی بیاد خواستگاریت چرا نکنه نمیخاد بگیرتت خودم بیاد حالت و ببینم بهش بگم در صورتی که میدونست عوضی خالم از هیچی خبر ندارم کلا هیچکسی نمیدونست ما با هم در ارتباطیم فقط خانواده من میدونستم