پسرم هفت ماهشه اوضاعم خوب نیست حامله شدم ولی نمیخوام شوهرم میگه من میخوامش دلت میاد یه بچه دیگه مثل این یکیو بکشی ولی من واقعا نمیخوام بچه داشته باشم مامانمم میگه اگه اینو بندازی خدا اون یکیم ازت میگیره
اینجوری بهش نگید وقتی دلش نمیخواد یعنی تا آخرش دلش باهاش صاف نمیشه بذارید خودش تصمیم بگیره& ...
یعنی چی ک تا اخر عمر دلش صاف نمیشه؟؟؟
بچشه هاا
چون الان بچه اولیش کوچیکه اینجوری فکر میکنه
چون یکم قراره براش سخت شه وگرنه هیچ مادری نیس ک دلش با بچش تا اخر عمر صاف نشه
تعجب میکنم اصلا
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از شوهرت قول بگیر تو کارا کمکت کنه و قانون معین بزار مثلا روزی فلان کارا با اونه یا یک شب در میون خابوندن بچه ها با اونه پوشاک و نگهداری هم همینطور ....
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .