2777
2789
عنوان

حاملم ولی نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 110 پست
اینجوری بهش نگید‌ وقتی دلش نمیخواد یعنی تا آخرش دلش باهاش صاف نمیشه  بذارید خودش تصمیم بگیره& ...

یعنی چی ک تا اخر عمر دلش صاف نمیشه؟؟؟

بچشه هاا

چون الان بچه اولیش کوچیکه اینجوری فکر میکنه 

چون یکم قراره براش سخت شه وگرنه هیچ مادری نیس ک دلش با بچش تا اخر عمر صاف نشه

تعجب میکنم اصلا 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچه دومم ناخواسته بود چقدر زعفرون و دارو جوشونده خوردم همش گفتن گناه داره خدا قهرش میگیره دیگه و ...

جااانممم😍

خدا خفظش کنه

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

اگه نمیخواییش بندازه بره؟؟؟ در مورد یه آشغال یا یه تیکه پارچه حرف نمیزنیدا در مورد جون به ادم حرف ...

عریزم باید جلوگیری میکردن

حالام ک نکردن یا باید بندازن بچه محترم و عزیزو یا بزرگ کنن ک منم عقیده خودم گفتم :/

از شوهرت قول بگیر تو کارا کمکت کنه و قانون معین بزار مثلا روزی فلان کارا با اونه یا یک شب در میون خابوندن بچه ها با اونه پوشاک و نگهداری هم همینطور .... 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اگه اوضاع مالیت خوب نیست شوهرت کارگره و مستاجرید تو خرج شکم خودتونم موندین بنداز چون بچه هات آینده ای ندارن 

ولی اگه اوضاع مالیتون متوسطه و میتونید تامینش کنین بدنیا بیار فاصله سنی کم خوبه برای بچه دار شدن