2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 54 پست
خیلی اشتباه کردم بعد الآن ۵ میلیون باید اضافه بدم چون طلا گرون شده و من همه دارو ندارم همین پوله ب ن ...

اررره جلو ضرر از هرجا بگیری منفعت خواهر.اشکال نداره تجربس فعلا نفروشش یه مدت بگذره سود میکنی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعا برم الآنم نزدیک ۵ میلیون اضافه باید بدم چون طلا گرون شده بعد همه دارو ندارم همین پوله به نظرت ...

نمیدونم ولی ب این فکر کن ک اونم داره حسابی رو اینکار سود میکنه،هرکاری میتونی بکن تا خودت بیشتر این ضرر نکنی

اون وقت اون جناب طلا فروش یه موقع اگر طلا از قیمتی که خریدین پایین تر بیاد هم براتون با قیمت جدید حس ...

اره دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من دارم جای تو حرص میخورم چرا این کارکردی

نمیدونم بخدا فکر نمیکردم از ۱۵۵۰ بیشتر بشه 

یا پیش خودم فکر میکردم طلا فروشی حداقل یک بار گرونی طلا رو باهام حساب میکنه ولی امروز که پرسیدم گفت هر باری که گرون تر بشه حساب میکنه

دانش آموخته طب سنتی🥰
اره دیگه

مثل اینکه استارتر میگه اینجوری نیست

و اینکه برای ایشون گفتن هربار بالاتر بره به قیمت جدید حساب میکنن

و این متاسفانه مصداق بارز کلاهبرداریه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

برو الان حساب کن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مثل اینکه استارتر میگه اینجوری نیست و اینکه برای ایشون گفتن هربار بالاتر بره به قیمت جدید حساب میکن ...

آره من میگم کاش حداقل یک بار گرونی طلا رو باهام حساب می‌کرد و تمام ولی میگفت هر بار که من برم قسط بدم بازم اون باقیمانده رو با قیمت جدید حساب میکنه 

دانش آموخته طب سنتی🥰
واقعا برم الآنم نزدیک ۵ میلیون اضافه باید بدم چون طلا گرون شده بعد همه دارو ندارم همین پوله به نظرت ...

طلا خیلی واجبه ک همچین ریسکی میکنید

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،