2777
2789
عنوان

طلا

592 بازدید | 54 پست

سلام خانوما من طلا خریدم و قرار شد اقساطی بدم بعد اگ طلا هم گرون شد باهام حساب کنه وقتی خریدم ۱۵۵۰ بود الآن شده ۱۷۷۰ میترسم از این بره بالاتر به نظرتون تسویه کنم یا صبر کنم میاد پایین ؟! بعد طلا فروشه گفت هر سری که بیای قسطت رو بدی باقیمانده رو دوباره رو قیمت جدید طلا حساب میکنم حالا چیکار کنم میاد پایین یا ن

دانش آموخته طب سنتی🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه اشتباهی..طلا ممکنه تا ۲ بره بشه ۱۸۰۰

یا تا ۱۸۰۰ بره بشه ۱۵۰۰

نیمشه گفت کِی دقیقا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بنظرم تسویه کامل کنی چون هیچی معلوم نیست 

بازم فکراتو بکن ، داری یجا بده

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اون وقت اون جناب طلا فروش یه موقع اگر طلا از قیمتی که خریدین پایین تر بیاد هم براتون با قیمت جدید حساب میکنه؟؟؟🙃🙃🙃🙃🙃

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
نهه بابا پایین بیا نی برو تسویه کن  دلت خوشه ها

واقعا برم الآنم نزدیک ۵ میلیون اضافه باید بدم چون طلا گرون شده بعد همه دارو ندارم همین پوله به نظرت برم بدم بهش؟

دانش آموخته طب سنتی🥰
تو این شرایط که هیچی قیمت ثابتی نداره چطور اینقدر ریسک کردی.بنظرم تسویه کن اگر میتونی

خیلی اشتباه کردم بعد الآن ۵ میلیون باید اضافه بدم چون طلا گرون شده و من همه دارو ندارم همین پوله ب نظرت برم بهش بدم و تسویه کنم؟

دانش آموخته طب سنتی🥰