2777
2789

Crl.. نوشته چند 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷۰

تا اونجایی که میدونم زیر 60 دختره... ولی از فرم جمجه میگم دختره.. اما crl میگه ظاهرا پسره

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بسلامتی عزیزم نی نی رو بغل بگیری 

[QUOTE=264290484]تا اونجایی که میدونم زیر 60 دختره... ولی از فرم جمجه میگم دختره.. اما crl میگه ظاهرا 

دکتر اصلا حدس نزد که چیه

بچه اولم دختره دوست دارم اینیکی پسر باشه ولی اگه دخترم باشه راضیم ان شاالله صحیح و سالم باشه

عزیزم زیاد واضح نیست ولی شبیه پسره دکتر تشخیص نداد؟

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
عزیزم زیاد واضح نیست ولی شبیه پسره دکتر تشخیص نداد؟

سلام گلم ممنون که جواب دادین تو ان تی چیزی نگفت گفت معلوم نی

ولی انومالی گفت پسره 

راستش یخورده تو شک افتادم که درست گفته یا نه

دکترش خیلی ماهره ولیخیلی بداخلاق بود نشد بپرسم که جنسیتش صد در صده یا نه

سلام گلم ممنون که جواب دادین تو ان تی چیزی نگفت گفت معلوم نی ولی انومالی گفت پسره  راستش یخور ...

عه انومالی رفتین پس صدرصده مبارک باشه عزیزم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌